به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ پاسدار شاهین زارع در جمع خبرنگاران با بیان اینکه برای رسیدن به حد مطلوب در ورزش بسیج استان، سه هدف بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: کمک به گام دوم انقلاب از طریق افزایش سطح سلامت عمومی، ایجاد نشاط و شادابی و توانمند سازی جسمی و روحی ورزشکاران و عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اینکه «کشور ایران از لحاظ ورزشی باید جزو سه کشور جهان باشد» برنامه ریزی و تدوین شده است.
معاون تربیت بدنی سپاه حضرت عباس علیه السلام استان اردبیل با اشاره به اینکه هدف اصلی بسیج در امر ورزش، اسلامی کردن ورزش است، افزود: خدمت رســانی بیشــتر به مردم و بسیجیان، رشد و توسعه فعالیتهای ورزش همگانی، تقویت سبک زندگی ایران اسلامی، کاهش آسیبهای اجتماعی، ارتقاء سلامت عمومی و ایجاد و نشاط و سرگرمی دربین خانواده هاو کشف و شناسایی قهرمانان و نخبگان ورزش برای حضور در عرصههای ملی و بین المللی همراه با فرهنگ و تفکر بسیجی است.
وی با تاکید براینکه یکی از الویتهای ورزش بسیج، توجه به مسائل فرهنگی و معنوی ورزشکاران است، خاطر نشان کرد: دیداراز خانوادههای معظم شهدا به همراه بسیج ورزشکاران و اداره ورزش و جوانان، غبار روبی مزار شهدا درمناسبتهای مختلف، دیدار از جانبازان و معلولین آسایشگاه ایثاراستان، هماهنگی حضور ورزشکاران و قهرمانان استان در مناسبتها و اعیاد ملی، برگزاری نشستهای بصیرتی و روشنگری، هماهنگی ورزشکاران جهت حضور در مراکز انتقال خون تحت عنوان پایش نذرخون، فضاسازی لازم و ایجاد نماز خانه در سالنهای ورزشی سطح استان، انجام برنامههای فرهنگی باهیئتهای ورزشی استان از جمله برنامههای فرهنگی معاونت تربیت بدنی سپاه استان میباشد.
زارع با اشاره به اینکه بسیج نقش بزرگی در توسعه ورزش کشور چه در بعد همگانی چه دربعد قهرمانی داشته است، اظهار کرد: در استان اردبیل به پاس تلاشهای مجموعه فرماندهی سپاه استان، در حال حاضر ۵۵ سالن ورزشی صالحین در ابعاد ۴۴۱ متر برای رشتههای غیر توپی و ۱۳ سالن ورزشی ۹ دی برای رشتههای توپی در ابعاد ۱۲۰۰ مترمربع سبب شده تا در دورترین و محرومترین نقاط استان، مردم عزیز و ولایی از سالنهای ورزشی بسیج بهرهمند شوند.
وی ادامه داد: در ساخت سالنهای ورزشی هم به سالم سازی جامعه، هم به خدمات دهی در امر ورزش و هم به ایجاد اشتغال توجه ویژهای شده است. طوری که برای جذب بسیجیان بعنوان متولی و مدیران سالنهای ورزشی تا کنون ۷۵ نفر از آنها در دورههای مختلف آموزش دیده اند که تعدادی ازاین عزیزان در حال حاضر مشغول بکار میباشند.
زارع با تاکید بر این مطلب که خوشبختانه در سطح ورزش محله، پایگاه، حوزه و ناحیه کارهای اساسی انجام شده است، ادامه داد: در رشتههای کاراته، تکواندو، ووشو، فوتسال، والیبال، تیراندازی، کشتی، فوتبال و همه رشتههایی که به نوعی برای کشور مدال آور هستند و به نوعی پر مخاطب و پر بیننده هستند در اکثر محلات، پایگاهها، حوزهها و نواحی وجود دارند.
معاون تربیت بدنی سپاه حضرت عباس (ع) از راه اندازی ۹ پایگاه استعدادیابی و ۹ مدارس ورزشی در بسیج ورزش استان اردبیل خبر داد و گفت: ترویج ورزشهای توصیه شده در اسلام از اهداف تربیت بدنی در سپاه و بسیج است.
وی با اشاره به اولویتهای ورزش بسیج دربرنامه پنج ساله هفتم، عنوان کرد: توجه ویژهای به بحث ورزش محله، پایگاه و مسجد محوری بودن برنامه ها، آماده سازی بسیجیانی که در یگانهای رزمی حضور دارند، توانمند سازی مدیران و مربیان ورزش بسیج با کمک کارشناسان علوم ورزشی، توجه به پایگاههای استعداد یابی در رشتههایی که پتاسیل و ظرفیت لازم را در استان دارند، اجرای برنامه تورهای دوچرخه سواری در نواحی تابعه از اولویتهای ورزش بسیج در برنامههای پنج ساله هفتم میباشد.
انتهای پیام/