دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در جشنواره کانونهای ارزیابی و رشد:
🔸حکمران باید نسب به مسئولیتی که دارد خودسازی کند. هر شغلی که دارد اگر معمار است یا معلم باید خودسازی داشته باشد.
🔸تقوا پیشه کردن یک مسئول با یک فرد عادی متفاومت است.
به گزارش گروه پاتوق شيشه اي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از شبکه ايران، مهدي کوچکزاده، نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به حوادثي که در پي حضور مهدي کروبي در مسجد نور ميدان فاطمي اتفاق افتاد، گفت: با توجه به اينکه اثبات شده است حضور اين فرد در مجامع عمومي باعث به خطر افتادن امنيت و نظم عمومي جامعه ميشود، نيروهاي امنيتي و انتظامي بايد از ورود اين افراد به اين مجامع جلوگيري کنند.
وي با اشاره به اينکه هنوز پرونده سران فتنه از جمله کروبي در دستگاه قضايي به جريان نيفتاده است، گفت: قوه قضائيه قبل از آنکه دير شود بايد به اتهامات و جرايم اين افراد و مسئوليتي که در قبال حوادثي که در خيابانها روي داده است، رسيدگي کند.
عضو فراکسيون اصولگرايان مجلس با اشاره به اينکه اين تحرکات از سوي اين افراد تنها به دليل اثبات حيات سياسي خود است، گفت: اينها نمي دانند که حيات سياسي با حيات بيولوژيک متفاوت است، شايد آنها از نظر بيولوژيک زنده باشند، اما بايد بدانند که در عرصه سياسي حيات خود را از دست دادهاند.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي اظهارداشت: اگر اختيار دستگاه قضايي در دست بنده بود، حداقل اين افراد را احضار ميکردم و براي آنها تشکيل پرونده ميدادم و اتهامات صريح آنها را به اطلاع مردم ميرساندم.
وي در پايان سخنان خود گفت: پس از اينکه جرايم اين افراد اعلام شد، در صورت لزوم آنها را در حبس خانگي نگه ميداشتم تا با اينگونه حرکتها باعث برهم خوردن نظم عمومي نشوند؛ چراکه اين قبيل حرکتها مورد قبول مردم نيست./انتهاي پيام/
[snews] => [bimg] => NULL [tmpl] => [sdate] => 13890515080800 [pdate] => 13890515080800 [udate] => 0 [sendby] => system [publishby] => system [updateby] => system [service_id] => 3 [cat_id] => 65 [sec_id] => 47 [status] => P [lang] => FA [hint] => [author] => [author_id] => 0 [source] => 0 [most_view] => 1 [comments_view_status] => 1 [comments_form_status] => 1 [conf] => [news_type] => 1 ) [extra_content] => [related_content] => Array ( [0] => Array ( [id] => 1207102 [title] => اگر حکمران خودسازی نداشته باشد، علامه روزگار هم باشد به ساختار آسیب میرساند/ شرط خودسازی این است که اگر کسی تخصص ندارد مسئولیت نپذیرد [pdate] => 14031002104225 [service_id] => 3 ) ) [related_content_v2] => Array ( [1] => Array ( [0] => Array ( [id] => 1207102 [title] => اگر حکمران خودسازی نداشته باشد، علامه روزگار هم باشد به ساختار آسیب میرساند/ شرط خودسازی این است که اگر کسی تخصص ندارد مسئولیت نپذیرد [pdate] => 14031002104225 [service_id] => 3 [rutitr] => [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 2 [relation_type] => 1 [order] => 1 [lead_img] => /files/fa/news/1403/10/2/2558148_211.jpg ) ) ) [media] => Array ( ) [news_field] => Array ( [0] => Array ( [filed_id] => 1 [filed_name] => نوع خبر [filed_type] => C [filed_value] => ) ) [smarty_keys] => Array ( ) [live_blog] => Array ( ) [tags] => Array ( ) [image_tag] => Array ( ) [documents] => [comments] => Array ( ) [comments_stats] => Array ( ) [sepehr_keys] => Array ( ) ) 1به گزارش گروه پاتوق شيشه اي شبكه خبر دانشجو، نشريه الكترونيكي چارقد طي مصاحبه اي با يکي از بانوان عرصه وبلاگ نويسي آورده است:
در يکي از روزهاي آذرماه سال 1344 بدنيا آمد. زن دوست داشتني و در عين حال فوق العاده فعالي ست! به طور متوسط روزانه يازده ساعت در اينترنت فعاليت کردن کم نيست! علاوه بر آن، 18 وبلاگ را اداره کردن با چندين سايت همکاري داشتن؛ وبلاگهايي مثل فصل انتظار ، جبهه وبلاگي غدير ، سجاده ايي پر ياس و ...
خيلي دوست داشتم با او هم صحبت شوم تا بدانم چه انگيزه ايي باعث اين پشتکارش شده؟! وقتي شنيدم او جانباز است، بهانه يي شد تا به مناسبت روز جانباز به پاي صحبت هايش بنشينم. اين نوشته ماحصل دو ساعت گفتگوي من با خانم فاطمه سادات موسوي ست.
کمي از آن روزها برايمان بگوييد. اينکه چه شد روانه جبهه شديد؟
من در شيراز متولد شدم، وقتي حال و هواي جنگ در گرفت، من و چهار تا از دوستانم در انجمن اسلامي دبيرستان و بچه هاي مکتب تصميم گرفتيم به جبهه اعزام شويم؛ ولي مانع از حضور ما در جبهه شدند، چون هم مجرد بوديم و اينکه تخصص خاصي نداشتيم، با اينکه دوره امدادگري و انتقال خون را فراگرفته بوديم ولي چون متاهل نبوديم اجازه ندادند. شايد براي شما خنده دار باشد ولي بخاطر همين من و دوستانم تصميم گرفتيم ازدواج کنيم تا بتوانيم نيروي کمکي در جبهه باشيم و شکر خدا بعد از آمدن همسرم به خواستگاري، زندگي متاهلي يعني زندگي جبهه اي من هم شروع شد البته من شانس آوردم که همسرم يک معلم اخلاق و يک ايثارگر صبور و مهربان بود.
بعد از رفتن به آبادان و فعاليت در بسيج و کلاسهاي آموزشي، يک روز بر اثر بيماري معده نزديک زمان اجراي يک عمليات بود كه در بيمارستان بودم، همان زمان بيمارستان پر از مجروح بود و بنده ازهمان جا شدم خادم مجروحين.
البته الان اگر فرمان آقا نبود يک کلمه از آن روزها اينطور بي محابا برايتان حرف نميزدم و من هم مانند دوستانم ساکت مي شدم. ولي مطيع امر رهبرم، انها را بازگو ميکنم تا دِيني که بر گردنم هست برداشته شود.
فايده ي بيان کردن اين صحبت ها و خاطرات چيست؟
همانطوري که رهبر عزيزم فرمودند، اين گفتن ها باعث مي شود تا تاريخ حقيقي براي آينده گان باقي بماند و اينکه با مطرح شدن اين خاطرات و گفته ها ياد و خاطرات رشادت هاي کساني که ما ديديم و شناختيم بهتر و مستدل تر به دست آينده ها و خانواده هاي اين عزيزان مي رسد.
خودم ايمان دارم وقتي كه يک احساس راحتي به خودم دست مي دهد. وقتي براي فرزندان شهدا و جانبازان اين خاطرات را تعريف ميکنم و در چشمشان يک برق خاص و يک جور شعف مضاعف مي بينم و اصلا به استناد صحبت هاي رهبر معزز، اين خاطرات متعلق به ما نيست، متعلق به يک ملت و امت است.
خب سهم کساني که اين جبهه ها را درک نکرده اند و جزو خانواده هاي شهدا يا جانبازان هم نيستند چيست؟
بنده به شخصه سعي در جاذبه بيشتر دارم، يعني همان چيزي که اين روزها رهبري از آن صحبت ميکنند، خب اين عزيزان هم حقوق خودشان را دارند. اگر يکي از اين افراد بر اثر ندانستن اين رويدادها دست به اعمال و کاري بزند که اجتماع و جامعه را به خطر بيندازد و با دانستن اين اطلاعات بتوانم از اين اعمال مخرب جلوگيري کنم، من به نوعي مسئول هستم که اين اطلاعات را در اختيارشان نگذاشتم و مواخذه اين صدها برابر از گناه ديگر است.
نگاه کلي که به وبلاگ هايتان مي کردم، تقريبا همه شان سعي در زنده کردن ياد شهدا و ادامه دادن خط آنها بود، درک کردن جبهه هاي جنگ، روبرو شدن با آن همه مشکلات و کمک دست بودن رزمندگان و .... چقدر در روند وبلاگ نويسي تان تاثير داشته؟
انشاءالله همينطوري ست که شما مي گوييد. راستش من هر چه دارم از همان روزهاست و از صدقه سر آن بچه هاست و همه زندگي من متاثر از برخودم با آنهاست، من با وجود اينکه يک خانم مذهبي بودم که از سه سالگي مادرم چادر خاکي بي بي را سرم انداخت، ولي زندگي من از آن روزي که پا در اين ميدان گذاشتم شور و رنگ گرفت. رنگي که هنوز زندگي ام متاثر از همان است. وقتي در يکي از وبلاگها مي خواهم کاري يا مقاله يا خاطره اي بنويسم به يکي از همان کساني که دليل بودنم در نت هستند تأسي ميکنم و از آنها کمک مي گيرم.
به عنوان يک جانباز و کسي که جبهه هاي جنگ را درک کرده، توانستيد با نسل امروز خوب ارتباط بگيريد و به قول معروف با آنها کنار بياييد؟
در بيشتر مواقع بله ولي موردهايي هم بوده که در اين ارتباط نتوانستم موفق شوم. اکثر بچه هاي باسواد هرچند مخالف عقيده را هم متأثر کردم البته با ياري خداوند و تاثير خون شهدا. يادم ست يک اقايي در ترمينال با من بحث کرد و در انتهاي بحث، با زبان خودشان متقاعد شدن که فصل مشترکي بين او و بچه هاي موافق جهاد و قبول کرد که فکرش خيلي درست نبوده و چيزي از شهدا و ايثار گران نميدانند و با احساس ميگفت که دلش مي خواهد آنها را بشناسد.
فکر نميکنيد اين از کم کاري ست که نسل امروز اين چنين احساس نياز مي کند؟ کسي نيست که برايشان توضيح دهد و درست جا بياندازد؟
بله، همه اينهايي که فرمودين دست به دست هم داده که نسل امروز زياد بهره از دستاوردهاي نسل اول نبرد و از مهم ترين دلايلي که فرمودين همين ايجاد ارتباط است. ما براي اين کار زياد وقت صرف نکرديم هزينه صرف شده ولي وقت نگذاشتيم. مثلا در خانواده ايي اگر يک جانباز باشد، کارگروه هاي فرهنگي ميتوانند با توجه به موقعيت و تناسب حال اين افراد برايشان برنامه ارتباطي با رده هاي سني مختلف بگذارند تا بتوانند حق صحبت کردن را ادا و رسالتشان را انجام دهند.
يعني نسل امروز براي درک کردن و ارتباط گيري فقط به سخنراني و روبرو شدن با کساني که آن زمان را درک کردن نياز دارند؟
خير، اين تنها بخشي از کار است. از نظر بنده اين بخش هاي متفاوتي دارد. جوان امروز مهيجه فيلم هاي واقعي تدوين شده است. ورزشهاي همراه با رسم و رسوم رزمنده اي، ايجاد فضاهاي اشنايي با آن جوانها در کلان شهرها مثل کلوب رزمندگي، نمايشگاه هاي جبهه و جنگ نه به روش قديم بلکه با قرار دادن کار گروه، طرح ِ نويي که همه اين دغدغه ها را بتوانيم پياده کنيم.
يعني جوان را جلو بفرستيم و پس نزنيم. يک روز پيشنهاد دادم که براي تبليغ شهدا به اقا پسرها تي شرت با عکس رزمنده ها هديه بدهند و خواهران يا تي شرت و يا روسري با طرح هايي از آرم هاي ايثار، الان يکي از جوانان مستعد براي تي شرت اقايون کار را شروع کرد. خب وقتي اول با هديه شروع شود بعد کلا اين نوع استفاده از نان و ياد شهدا متنوع تر خواهد شد.
ببينيد هر جا دشمنان اين انقلاب انگشت گذاشتند و خواستند شيطنت کنند ما آمديم کار کرديم ولي بايد برويم شناسايي تا آن نقاط را دشمن نتواند انگشت بذارد. يعني دقت نظرداشتن!
در جبهه هاي جنگ سخت که شما هم با آن هم خون بوديد، خانم ها پشت صحنه و کارهاي تدارکاتي را بيشتر انجام ميدادند و طوري ميخواستند خودشون را سهيم کنند، الان هم فکر ميکنيد اين نوع تفکيک در جبهه جنگ نرم وجود دارد؟
الان هم به نوعي هم ميشود گفت هست و هم ميشود گفت نيست. کارهايي که در جبهه سخت بود بعضا من ِ نوعي نميتوانستم انجام بدهم کما اينکه وقت اجبار و نبود نيروي مذکر مجبور بودم انجام ميدادم. ولي در کل در جبهه جنگ نرم اکثرا کارها به دست خانم ها هم انجام پذير است. مثلا براي شرکت در بحث و گفتگو هايي که مجبور باشيم در فضاي حقيقي حضور فيزيکي داشته باشيم براي خانم ها کمي سخت ست با توجه به اينکه در جبهه جنگ نرم قوا کمتر شناخته مي شوند.
بزرگترين دغدغه ايي که شما را بعد از 21 سال در اين خط نگه داشته چه بوده ؟ آن موقع جبهه جنگ سخت بود ولي الان که نيست! چه دغدغه اي شما را در فضاي مجازي به تکاپو کشانده؟
دغدغه اي از نوع همان احساس مسئوليتي که يک مادر دارد. بنده ديدم در دوران بعد از دفاع مقدس هر کسي آمد و خواست مردم را متحول کند سريع رفت دست گذاشت روي ازادي و تجمل گرايي و حقوق شهروندي نادرستي که از ديد آنها حقوق بود.
و کم کم ابتذال را در جامعه ترويج دادند و يک عده هم با خواب خرگوشي و فراموش کردن سختيها، خودشان را به خواب زده بودند. واقعا برايم مشکل بود در اين مورد کوتاه بيايم. مني که هنوز احساسم اين ست که خون رزمنده بسيجي 15 ساله از زير ناخن ها و چين و چروک دستم پاک نشده و با بزرگ شدن فرزندان خودم و درخواست استفاده آنها از فن آوري روز که همين کامپيوتر و اينترنت بود، من را بر اين داشت از موضع و مشاوره فضاي حقيقي به جوانهاي فاميل و دوست آشنا کمي فراتر روم.
همانطوري که کنار فرزندانم هستم اين علوم را فرا بگيرم و ديدم که ميتوانم تا حدي در اون فضاي آلوده اي که براي از بين بردن فرهنگ و دين جوانان و افراد جامعه برپا شده بود کمي تحول ايجاد کنم.
در اين فضا با مشکلي هم برخورد کرديد؟
بله مشکلات زياد بودن ولي الحمدلله توانستم متأثر نشوم و بيشتر مشکلات را با انديشه از بين ببرم و تجربياتي که به دست آوردم خيلي برايم ارزشمند هستند.
اين مشکلات با سختيهايي که دنياي حقيقي دارد تناسبي هم داشت؟ کدامشان سخت تر است؟
سختي هايي هستند که از سختيهاي دنياي حقيقي سخت تر هستند و بعضا هم راحت حل ميشوند. بستگي دارد به اينکه به محيط چطور مسلط باشيد!
بنظرتان، با اين فعاليت هايتان چقدر توانستيد اثر گذار باشيد؟
تأثير که داشته، هر چند از خود راضي نيستم و اگر راضي نبودم تا الان بريده بودم. راحت عرض ميکنم وقتي بفهمم ديگر در اين راه کاري از من بر نمي ايد، کنار مي روم و يا با درايت بهتري از نو شروع خواهم کرد.
دوست داري حرف آخرت را خطاب به چه کساني بزني؟
کساني که با اين فضا آشنا هستند و کاري از دستشان بر مي آيد ولي کناره گرفتند. از آنها مي خواهم بيشتر فکر کنند که چند مدت ديگر همه نيازهايشان بايد از اينجا به فرزندانشان برسانند. هر چند فضا مجازي ست ولي پشت اين دريا کوهي ست که دنباله آن وصل به فضاي حقيقي ست.
و يک درخواست هم از شما عزيزان خبرنگار دارم، البته نه در مورد اين صحبتهاي من، بلکه درمورد همه نيازهاي جوانهاست. سعي کنيد به همه آنها به شکل شيوا و صحيح بپردازيد تا انشاالله خداوند در اين حقيقت نگاري به شما پاداش نيکو بدهد./انتهاي پيام/
[snews] => [bimg] => NULL [tmpl] => [sdate] => 13890503080800 [pdate] => 13890503080800 [udate] => 0 [sendby] => system [publishby] => system [updateby] => system [service_id] => 3 [cat_id] => 65 [sec_id] => 47 [status] => P [lang] => FA [hint] => [author] => [author_id] => 0 [source] => 0 [most_view] => 1 [comments_view_status] => 1 [comments_form_status] => 1 [conf] => [news_type] => 1 ) [extra_content] => [related_content] => Array ( [0] => Array ( [id] => 1207102 [title] => اگر حکمران خودسازی نداشته باشد، علامه روزگار هم باشد به ساختار آسیب میرساند/ شرط خودسازی این است که اگر کسی تخصص ندارد مسئولیت نپذیرد [pdate] => 14031002104225 [service_id] => 3 ) ) [related_content_v2] => Array ( [1] => Array ( [0] => Array ( [id] => 1207102 [title] => اگر حکمران خودسازی نداشته باشد، علامه روزگار هم باشد به ساختار آسیب میرساند/ شرط خودسازی این است که اگر کسی تخصص ندارد مسئولیت نپذیرد [pdate] => 14031002104225 [service_id] => 3 [rutitr] => [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 2 [relation_type] => 1 [order] => 1 [lead_img] => /files/fa/news/1403/10/2/2558148_211.jpg ) ) ) [media] => Array ( ) [news_field] => Array ( [0] => Array ( [filed_id] => 1 [filed_name] => نوع خبر [filed_type] => C [filed_value] => ) ) [smarty_keys] => Array ( ) [live_blog] => Array ( ) [tags] => Array ( ) [image_tag] => Array ( ) [documents] => [comments] => Array ( ) [comments_stats] => Array ( ) [sepehr_keys] => Array ( ) ) 1امروز 11 مرداد سالروز تنفيذ حکم رياست جمهوري شهيد رجايي توسط امام خميني (ره) مي باشد. متن حكم امام (ره) به صورت زير مي باشد:
بسم الله الرحمن الرحيم
با سپاس بي حد از الطاف كريمه خداوند متعال كه توفيق به ملت شريف و متعهد ايران عطا فرموده كه هر چه زمان مي گذرد، مشكلات افزون مي شود، بر تعهد آنان وحضورشان در صحنه و پشتيباني شان از جمهوري اسلامي كه فراورده فداكاريهاي خودشان است ، افزوده مي شود. و به رغم تبليغات دشمنان خارج و داخل ، با اكثريت قاطع افزون از دوره سابق ، جناب آقاي محمدعلي رجايي - ايده الله تعالي - را به رياست جمهوري كشور اسلامي ايران برگزيده و اين مسئوليت بزرگ و بار سنگين را بر عهده اوگذاشته است . و چون مشروعيت آن بايد با نصب فقيه ولي امر باشد(1)، اينجانب راي ملت شريف را تنفيذ و ايشان را به سمت رياست جمهوري اسلامي ايران منصوب نمودم ، و مادام كه ايشان در خط اسلام عزيز و پيرو احكام مقدس آن مي باشند و از قانون اساسي ايران تبعيت و در مصالح كشور و ملت عظيم الشان در حدود اختيارات قانوني خويش كوشا باشند و از فرامين الهي و قانون اساسي تخطي ننمايند، اين نصب و تنفيذ به قوت خود باقي است . و اگر خداي ناخواسته بر خلاف آن عمل نمايند، مشروعيت آن راخواهم گرفت . (2) و بايد ايشان توجه داشته باشند و از عمل ملت دريافته باشند كه ملت دلاور نيز راي خود را بر اين اساس به ايشان داده اند، و من اميدوارم كه در حفظ اينامانت الهي و مسئوليتي كه ملت بر عهده ايشان گذاشته است ، با تمام توان كوشش نموده واز آن پاسداري نمايند و وفادار به پيمان خود در مقابل خداوند مقتدر حاضر و ناظر وملت حاضر در صحنه و مراقب احوال و اوضاع باشند و به فرمان خداوند تبارك و تعالي - كه مومنان را به رحمت و عطوفت در بين خود و شدت در مقابل كفار و مخالفان اسلام دعوت فرموده است -(3) با تمام جديت عمل كرده و در عمل به حق از كسي و از ملامت بدخواهان نهراسند. و در نظارت برقواي ثلاثه ، طرف حق را در نظر گيرند و در خدمت به خلق خدا، خصوصا توده هاي مستضعف ، احساس غرور و سرافرازي نمايند، كه اينانندوفاداران به اسلام و هواداران جمهوري اسلامي . و اميد است در اين موقع كه دشمنان خارج و داخل دست به دست هم داده تا جمهوري اسلامي را به تباهي كشند، قشرهاي مختلف ايران از علما و متفكران و محققان گرفته تا قواي مسلح و از دهقانان و كارگران وكارمندان و كارفرمايان تا بازرگانان و بازاريان و عشاير و سرحدنشينان ، همفكر و هم صدابا رئيس جمهور محترم و دولت و مجلس و ساير ارگانهاي اسلامي دست جنايتكاران وخائنان را قطع و در تشييد(4) و تاييد جمهوري اسلامي كوشا بوده و در ساختن ايراني مستقل و آزاد فداكار باشند و با وحدت كلمه به كشور خود و مردم محروم آن خدمت كنند.
تقارن راي گيري براي رئيس جمهور با ايام و ليالي مبارك قدر و تنفيذ آن با عيد سعيدفطر، موفقيت آقاي رئيس جمهور را در خدمت به كشور و ملت عزيز نويد مي دهد. ازخداوند متعال توفيق همگان را در ساختن كشور عزيز خواستار است .
يكم شوال المكرم 1401، عيد سعيد مبارك فطر موافق با 11 مرداد 1360
روح الله الموسوي الخميني
------------------------------------------------------------------
1- به موجب اصل 110 قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران امضاي [تاييد و تنفيذ] حكم رياست جمهوري پس ازانتخاب مردم بر عهده رهبري نظام اسلامي يعني ولي فقيه مي باشد.
2- به استناد اصل 110 قانون اساسي .
3- اشاره به آيه 29 سوره فتح : "محمد رسول الله والذين معه اشداعلي الكفار رحما بينهم ".
4- تقويت ، تحكيم .