آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۹۲۵۶

دقیقی: ایران دوست داشت، پرسپولیس ببرد

سرمربی تیم فوتبال خیبر خرم آباد گفت: ما لیاقت برد مقابل پرسپولیس را داشتیم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سعید دقیقی بعد از شکست ۲ بر یک مقابل پرسپولیس در نشست خبری اظهار داشت: ابتدا از حضور تماشاگران خیبر در ورزشگاه تشکر می‌کنم. بازی هیجان انگیزی بود. در مورد بازی باید بگویم ما لیاقت پیروزی در این بازی را داشتیم. دیروز گفتم که دغدغه این بازی را دارم. تمامی رسانه‌ها یک هفته در مورد کریم باقری و پرسپولیس صحبت کردند که بتواند پیروز شود.

وی افزود: باقری برای من عزیز است. جای سوال داشت با این حال دغدغه‌های من با صحنه‌هایی که امروز دیدیم به واقعیت تبدیل شد. دقیقه ۳۲ اورونوف بی‌احتیاطی کرد و زیر بازیکن ما را خالی کرد! کارشناسان داوری این صحنه را بررسی کنند. همچنین خواهش می‌کنم مکالمات داوران ویدئویی و داور را مثل بازی ما با نساجی منتشر کنند.

سرمربی تیم فوتبال خیبر خرم‌آباد گفت: در صحنه گل هم، مهاجم پرسپولیس ۲ یا ۳ متر در آفساید بود و آنقدر کمک داور بازی طول داد که در نهایت داور آوانتاژ به آفساید دادند که نمی‌دانم به چه شکلی است. اواخر مسابقه نیز چنین صحنه‌ایی داشتیم که شارژ کنعانی زادگان محرز بود. ولی قبل از تعیین تکلیف پرچم کمک داور را می‌بینیم. در ادامه دعوت آقای بنیادی فر و دیدن صحنه و بازبینی انجام شد.

دقیقی تصریح کرد: من بنیادی‌فر را خیلی دوست دارم و در صحنه گل سوم هم من کنارش بودم که روی احمدی خطا شد. بعد هم مرور صحنه انجام شد و گل مردود شد. من اعتقاد دارم تیم بهتری در میدان بودیم و تازه از بازیکنان باور نداشتند که می‌شد ۲ یا ۳ گل زد. با این تفکر می‌توانستیم در دو یا سه صحنه انتخاب‌های بهتری داشته باشیم. خودخواهی نمی‌کردیم به گل‌های دوم و سوم می‌رسیدیم.

وی اظهارداشت: خوشحالم که قولی که دادم عملی شد. بازی با کیفیتی ارایه کردیم و نتیجه برای ما اولویت نیست. می‌خواهیم مردم از فوتبال لذت ببرند. در جایی این بازی‌های پر از خلق موقعیت به نتیجه می‌رسد. به مجموعه پرسپولیس و باقری تبریک می‌گویم. دغدغه‌ای که داشتم درست بود. ناراحتم، امروز ایران دوست داشت پرسپولیس ببرد و مبارکشان باشد.

دقیقی در مورد اینکه پرسپولیس در نیمه دوم خوب بازی کرد گفت: من حرفی نزدم! گفتم مبارک شان باشد و حق ما برد بود! دیروز هم در نشست خبری گفتم پرسپولیس، استقلال، تراکتور و سپاهان تیم‌های بزرگی هستند و اگر هر کدام از این تیم‌ها کار با کیفیت ارایه بدهند، فوتبال ملی ما بهتر خواهد شد، اما بخش خصوصی هم فعالیت می‌کند. نباید همه نگاه‌ها را به یک سمت ببریم.

وی افزود: فرض کنید چند بانک بزرگ حامی یک تیم می‌شوند یک پتروشیمی حامی یک تیم می‌شود و یک فرد هم می‌شود بخش خصوصی! طوری عمل کنیم که اگر کسی با انرژی در فوتبال حرفه‌ای می‌آید که باید به واقع خصوصی باشد. نمی‌توانیم خودمان را گول بزنیم این‌ها خصوصی نیستند. حالا با قوانین بازی می‌کنیم، شاید این حرفم درست نباشد، اما خیبر و پرسپولیس بازی داشته باشد کل هفته بشود پرسپولیس. باید بررسی کنند و بببینید. مالک و هواداران ما در کل کشور حضور دارند. بعد از اینکه بخاطر رضا خان لر‌ها به مناطق مختلف کوچ داده شدند تیم خیبر در همه مناطق حضور دارند. در قزوین لر تبار داریم، در خوزستان هم طرفدار داریم. باید نگاه ویژه داشته باشیم و بگذاریم حال بخش خصوصی خوب باشد و هواداران شان خوش باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار