کد خبر:۱۲۱۱۳۴۱

گل محمدی: مقابل ملوان از امتیاز بازی خانگی نهایت استفاده را می‌بریم

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: در مصاف با ملوان از امتیاز بازی خانگی و حضور هواداران نهایت استفاده را خواهیم برد تا به موفقیت برسیم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، یحیی گل‌محمدی روز چهارشنبه در نشست خبری قبل از بازی با ملوان در اهواز اظهارکرد: در طول هفته تمرینات خوبی را سپری کردیم و بازیکنان از انگیزه خوبی برخوردار هستند. امیدوارم با دست پر از میدان خارج شویم.

وی افزود: امیدوارم به زودی مجوز حضور بانوان در ورزشگاه صادر و شاهد حضور آنها در تمام مسابقات باشیم.

سرمربی تیم فولاد گفت: تیم ملوان از بازیکنان خوب و با کیفیتی برخوردار است که می‌توانند برای هر حریفی دردسرساز باشند. آنها بازیکنان تیم منسجمی هستند و از کادر فنی خوبی بهره می برند. تلاش می‌کنیم با کسب سه امتیاز این دیدار شرایط خود را در جدول بهتر کنیم.

وی تصریح کرد: در لیگ‌ برتر هیچ بازی آسانی نداریم چرا که همه تیم ها از کیفیت خوبی برخوردارند و به دنبال کسب نتیجه هستند لذا باید در برابر حریفان دقت کافی را داشته باشیم.

سرمربی فولاد در خصوص جذب بازیکن در نیم فصل دوم رقابت‌ها بیان کرد: ما هم مثل سایر تیم ها در فصل نقل و انتقالات به دنبال جذب بازیکن هستیم اگرچه صحبت های مدیرعامل باشگاه درباره فصل نقل و انتقالات یک کار غیرحرفه‌ای بود و نشان می‌دهد از جذب بازیکن عاجز است.

گل محمدی گفت: در هر صورت یک لیست آماده کرده‌ و به باشگاه تحویل داده ایم اما تصور می کنم که نمی‌خواهند بازیکن جدید جذب کنند.

دیدار تیم های فولاد و ملوان از ساعت ۱۵:۳۰ روز پنجشنبه در ورزشگاه شهدای فولاد اهواز برگزار می شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار