
کد خبر:۱۲۱۵۱۶۵
انتقاد تند سرجیو کونسیسائو از عملکرد بازیکنانش مقابل کالیاری
سرجیو کونسیسائو، سرمربی میلان پس از تساوی 1-1 مقابل کالیاری از نمایش ضعیف تیم خود در نیمه اول انتقاد کرد و بر لزوم تلاش بیشتر در داخل و خارج از زمین تاکید داشت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، میلان روز شنبه در خانه مقابل کالیاری به تساوی ۱-۱ رسید و سرجیو کونسیسائو از اولین تجربه خود در سری آ به عنوان سرمربی میلان، ابراز نارضایتی کرد. او در مصاحبه پس از بازی گفت: "از تیم خود در همه سطوح انتظار بسیار بیشتری داشتم. در ۱۳ سال مربیگریام، اگر نمایش این گروه را با نیمه اول امروز مقایسه کنم، باید بگویم این ضعیفترین نیمه اولی بود که دیدهام. نیمه دوم بهتر شدیم، اما از ابتدا باید متفاوتتر بازی میکردیم. "
کونسیسائو همچنین درباره زمان اضافی بازی اظهار داشت: "میدانم که برخی تیمها در ایتالیا استراتژی تلف کردن زمان دارند، اما داور باید بیش از ۵ دقیقه زمان اضافه در نظر میگرفت. البته این بهانه نیست و ما باید بیشتر تلاش کنیم. "
انتقاد از نیمه اول ضعیف تیم: انتظار بسیار بیشتری داشتم
در نیمه دوم، میلان فرصتهای زیادی برای کسب پیروزی داشت. بازیکنانی مانند پولیسیچ و آبراهام موقعیتهای خوبی را از دست دادند، و اشتباه مانیان در گل تساوی کالیاری توسط زورتهآ نیز قابل توجه بود. کونسیسائو در اینباره گفت: "مهاجمان تیم من از خود گذشته هستند و این ویژگی را دوست دارم، اما گاهی باید سادهتر بازی کنند. همیشه به دنبال ضربه جادویی بودن، مناسب نیست. فوتبال بازی سادهای است. "
سرمربی میلان در نهایت به تحلیل نمایش کلی تیم پرداخت: "ما طبق برنامه بازی کردیم، اما در برخی لحظات دچار کمتحرکی شدیم. مشکلات ما بیشتر ذهنی و فیزیکی بودند. برخی لحظات بازی اصلاً راضیکننده نبود. من و تیم باید از این شرایط خارج شویم. اگر خارج از زمین بیشتر تلاش کنیم، درون زمین بهتر عمل خواهیم کرد. "
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.