کد خبر:۱۲۱۶۵۶۰

اولین واکنش اشرف حکیمی به پرونده جنجالی تجاوز

مدافع مراکشی پی اس جی برای اولین بار درباره اتهام تجاوز در مارس ۲۰۲۳ حرف زد و گفت، هدف باج‌گیری قرار گرفته است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، اشرف حکیمی برای اولین بار درباره اتهامات تجاوزی که تقریباً دو سال پیش در مارس ۲۰۲۳ به او نسبت داده شده بود، صحبت کرد. او تأکید کرد که این وضعیت در حال حاضر طبق قانون در دادگاه‌ها در حال بررسی است.

او در مصاحبه‌ای با کانال یوتیوب آناس بوکاش گفت: «می‌خواهم صادق باشم. این اولین باری است که به صورت علنی درباره این موضوع با کسی صحبت می‌کنم. زیرا از زمانی که این اتفاق افتاد، دو سال پیش، هیچ چیز درباره آن نگفته‌ام. این موضوع اکنون در دست دادگاه است. این بهترین راه برای روشن کردن مسائل است.»

او همچنین فاش کرد که هدف باج‌گیری قرار گرفته است: «واقعیت این است که وقتی موفق می‌شویم و اوضاع خوب پیش می‌رود، به راحتی هدف برخی افراد قرار می‌گیریم و این به من آموخت که نمی‌توان به بسیاری از افراد اطراف خودم اعتماد کنم. وقتی این پرونده به دست عدالت سپرده شد، دیدیم که این تنها یک روش برای باج‌گیری از من بود.»

حکیمی تأکید کرد که بی‌گناه است و گفت: «آنها می‌خواستند از من باج‌گیری کنند و به همین دلیل ما شکایت کردیم. دادگاه‌ کارها را بسیار خوب پیش برده‌ است. بنابراین، ما در یک روند قضایی هستیم که به خوبی پیش می‌رود و حقیقت به زودی روشن خواهد شد. وقتی حقیقت معلوم شود، ما می‌توانیم بیشتر درباره این موضوع صحبت کنیم، اما این قضیه به من آموخت که به یک دایره محدودتری از افراد اعتماد کنم.»

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار