رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: جهاد اقتصادی در کشور با توسعه فنی و اقتصادی شرکت های دانش بنیان و تجاری سازی یافته های پژوهشی تسریع می یابد.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»، قاسم مصلحي با اشاره به اقدام اجرایی این مرکز علم و فناوری در سال جهاد اقتصادی با عنوان«جهاد اقتصادی و فناوری از طریق توسعه کمی و کیفی شرکت های دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و استان» گفت: یکی از جنبه های مهم جهاد اقتصادی که باید مورد توجه برنامه ریزان کشور قرار گیرد، این است که نگاه صحیح به توسعه اقتصادی و تولید ثروت از فناوری، از طریق توسعه فناوری های دانش بنیان محقق می شود، که سرمایه گذاری های همه جانبه را دراین حوزه می طلبد.
وی بیان داشت: توجه به توسعه مبتنی بر دانایی و اقتصاد دانشبنیان که اساس لایحه حمایت از شرکتها و موسسات دانشبنیان و تجاریسازی نوآوریها و اختراعات می باشد، مورد تاکید است؛ زيرا با رشد کمی و کیفی واحدهای فناوری در کشور، اقتصاد دانش بنیان توسعه می یابد و همه بخش های کشور از جمله صنعت از آن بهره مند می شوند.
قاسم مصلحی ادامه داد: حمایت و بهره گیری از توانمندی های موسسات دانش بنیان مستقر در پارک ها و مراکز رشد علم وفناوری در صنعت کشور، علاوه بر رفع نیاز صنایع و قطع وابستگی های کشور، منجر به ایجاد و توسعه فناوری های جدید می شود و تولید ثروت، صنعت جدید و اشتغال فراوان در پی خواهد داشت.
وي گفت: تا به حال 20 فناوری توسط شرکت های دانش بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، صنعت ساز شده اند و بر اساس آنها کارخانه هایی در شهرک های صنعتی شکل گرفته است چرا که، یکی از راهبردهای توسعه دستاوردهای نوین، توسعه از طریق فناوری های صنعت ساز است.
مصلحی با بیان اینکه فناوری های صنعت ساز شرکت های دانش بنیان این مرکز علم و فناوری به صورت تولید انبوه در شهرک های صنعتی انجام می شود، گفت: از جمله فناوری های صنعت ساز این موسسات می توان به تولید بیو اتانول از ضایعات خرما، تولید دانه های رنگین مواد شوینده و مواد اولیه صنایع شوینده، تولید شیرهای هیدرولیکی خاص، تولید و مونتاژ فیلترهای صنعتی و غيره اشاره كرد./انتهاي پيام/