آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۴۸۰۴

مذاکره استقلال با مربیان اروپایی؛ ماتزاری در صدر جدول و استراماچونی در لیست آبی‌ها

با جدایی پیتسو موسیمانه از استقلال، مدیران آبی‌پوشان پایتخت در تلاش هستند تا با چهار گزینه سرشناس اروپایی مذاکره کنند. والتر ماتزاری، ژوزه پسیرو، دومنیکو تدسکو و آندره‌آ استراماچونی نام‌هایی هستند که برای نشستن روی نیمکت استقلال مطرح هستند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، پس از جدایی پیتسو موسیمانه از استقلال، سهراب بختیاری زاده موقتا هدایت آبی‌پوشان را برعهده گرفت تا سرمربی جدید مشخص شود. اکنون گویا مدیران استقلال با چهار گزینه مذاکره خواهند کرد و یکی از بین این نفرات سرمربی استقلال خواهد بود.

اولین گزینه فرد نام آشنایی است؛ والتر ماتزاری، کسی که برای نیمکت پرسپولیس هم پیشنهاد شده بود. ماتزاری ۶۳ ساله سابقه هدایت ناپولی، کالیاری، تورینو، واتفورد، اینتر و... را در کارنامه خود دارد. این مربی امروز (چهارشنبه) به صورت آنلاین با مدیران استقلال مذاکره خواهد کرد.

دومین گزینه آبی‌پوشان پایتخت ژوزه پسیرو است؛ مربی ۶۴ ساله که روی نیمکت تیم ملی نیجریه و ونزوئلا، اسپورتینگ، الشارجه، پورتو و... نشسته است.

سومین گزینه مدیران استقلال دومنیکو تدسکو خواهد بود؛ این مربی ۳۹ ساله سابقه هدایت تیم ملی بلژیک را دارد، او که ملیتی ایتالیایی و آلمانی دارد سکان‌دار تیم‌های لایپزیگ، اسپارتاک مسکو، شالکه ۰۴ و... بوده است.

مدیران استقلال همزمان که با این سه گزینه مذاکره می‌کنند در تلاش هستند تا با فراهم شدن ویزا به ایتالیا سفر کنند و با آندره‌آ استراماچونی پای میز مذاکره بنشینند. آن‌ها پیش از سفر به د,بی با این مربی ایتالیایی صحبت کرده بودند که پیشنهادشان رد شده بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار