کد خبر:۱۲۲۶۶۹۹
در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن
خلیل الحیه: ما یقین داریم که ایران همواره حامی فلسطین و مقاومت باقی خواهد ماند+ فیلم
معاون رئیس دفتر سیاسی حماس گفت: ما یقین داریم که ایران همواره حامی فلسطین و مقاومت باقی خواهد ماند تا زمانی که همه با هم پیروزی را در قدس شریف جشن بگیریم.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، خلیل الحیه، معاون رئیس دفتر سیاسی حماس در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: ما یقین داریم که ایران همواره حامی فلسطین و مقاومت باقی خواهد ماند.
وی افزود:انقلاب اسلامی مسیر تاریخ را نشان داد و از حق فلسطین دفاع کرد. ما یقین داریم که ایران همواره حامی فلسطین و مقاومت باقی خواهد ماند تا زمانی که همه با هم پیروزی را در قدس شریف جشن بگیریم.
معاون رئیس دفتر سیاسی حماس اضافه کرد: طوفان الاقصی علیه استکباری و اشغالگری به پا خاست و در آن نشانههای زیادی از پیروزی دست یافتیم .طوفان الاقصی به پیروزی رسید، چون همه متحد در یک سنگر علیه تجاوزگری بودیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰