آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۶۸۱۹

امام جمعه خرم‌آباد: انقلاب ۵۷ پایان بخش تحقیر ایرانیان بود

نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم‌آباد گفت: انقلاب ۵۷ به تحقیر ایرانیان پایان داد و حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، اقتدار نظام جمهوری اسلامی را به دشمنان ثابت کرد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی روز دوشنبه در راهپیمایی ۲۲ بهمن خرم‌آباد اظهار کرد: پیروزی در روز ۲۲ بهمن تحقیر ملت ایران توسط جهان را پایان داد و موجب اقتدار مردم شد.

وی افزود: ۲۲ بهمن متعلق به همه اقشار مختلف است و حضور ملت در عرصه به ایران اسلامی قدرت داد، این نسل در دفاع مقدس از خاک و ناموس ایران اسلامی نقش‌آفرینی کردند.

خطیب مراسم یوم الله ۲۲ بهمن خرم‌آباد تاکید کرد: انقلاب اسلامی یک رویدادی است که آثار آن را در فرهنگ، اقتصاد و تمامی حوزه ها مشاهده می‌کنیم و پیام حضور هرکسی اقتدار نظام خواهد بود.

شاهرخی با بیان اینکه پس از بیانات مقام معظم رهبری در نفی مذاکره، سخن از مذاکره، آسیب به ملت است، یادآور شد: جمهوری اسلامی وابسته به حضور مردم است و این حضور با ارزش‌های اسلامی پیوند خورده و راه شهدا زنده و حضور مردم موجب خوشحالی شهدا و خانواده شهیدان می‌شود.

وی ادامه داد: راه انقلاب، راه شهدا و ایثارگران و جانبازان و رهبری است، شهدا و جانبازان سند محکمی برای تداوم انقلاب اسلامی هستند، نفی پذیرش ظلم، از پایه‌های انقلاب اسلامی بوده و این آرمان‌ها، موجب بیداری جهان شده است.

امام جمعه خرم‌آباد افزود: انقلاب اسلامی خواب را از چشم زورگویان عالم گرفته و حضور نوجوانان و جوانان در راهپیمایی موجب اقتدار نظام جمهوری اسلامی می‌شود، دشمنان طراحی کردند که انقلاب پیروز نشده و تضعیف شود و پیام آن صادر نشود، اما قدرت نظام موجب اقتدار روزافزون شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین شاهرخی گفت: انقلاب اسلامی با وجود دشمنان، مستمر به راه خود ادامه و راه خود را گم نکرده است، دشمنان در طوفان ۲۲ بهمن‌ محو می‌شوند، مشکلاتی وجود دارد، اما حضور مردم نشان داده اند که مشکلات را برطرف خواهد شد.

وی افزود: هرکسی که علیه امنیت ملی ایران اسلامی اقدام کند، علیه امنیت ملی همان کشور اقدام و آنان را ذلیل و خوار و نابود خواهیم شد، وظیفه مسئولان کشوری و استانی این است مشکلات مردم را برطرف و با فساد و رانت خواری مبارزه کنند.

این مسئول اظهار کرد: هرکجا خدمتگزارانش به مردم خدمت کنند، موجب توسعه و آبادانی شده است، معدل برخی مدیران پایین است و باید نگاه حزبی ، سیاسی و قومی را کنار و از افراد مطمئن و باسواد بکارگرفته شود.

وی افزود: صف آرایی دشمنان مقابل ایران را مشاهده می‌کنیم، اما مانند همیشه با هدایت رهبری و حضور مردم دشمن شکست خواهد خورد، لذا از سران سه قوه می‌خواهیم یک تدبیر انقلابی را برای برطرف کردن مشکلات داشته باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار