به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار حاجی زاده فرمانده هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: آسیب وارد شده به رژیم صهیونیستی در طوفان الاقصی راهبردی و غیرقابل ترمیم است.
وی همچنین به خطای راهبردی رژیم صهیونیستی و بزرگترین عملیات موشکی بالستیکی وعده صادق اشاره کرد.
سردار حاجی زاده اعلام کرد: بیش از 75 درصد موشکهای ما مورد اصابت قرار گرفت.
وی افزود: آسیب وارد شده به رژیم صهیونیستی در طوفان الاقصی راهبردی شد و قابل ترمیم نیست. رژیم صهیونیستی دچار خطای راهبردی شد. بر اساس گفتههای خود اسرائیل، وعده صادق بزرگترین عملیات موشکی بالستیکی بود. رژیم صهیونیستی هم بزرگترین دفاع را کرد. اسرائیلیها در مقام دفاع 4 تا ناو آوردند که قرار بود ضد بالستیک باشد. همه شبکه راداری منطقه یکپارچه در قالب سنتکام در اختیار آمریکا قرار گرفت.
فرمانده هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد که در عملیات وعده صادق یک، 165 پهپاد ارسال شده و در مقابل امکانات هوایی آمریکا، فرانسه و اردن با 203 فروند در آسمان مقابله کردند.
سردار حاجی زاده گفت: در وعده صادق یک، 165 پهپاد فرستادیم و آنها در مقابل امکانات هوایی آمریکا، فرانسه و اردن با 203 فروند در آسمان مقابله کردند.
وی افزود: شکست بزرگتر اسرائیل، شکست سیستم پدافندی او بود. شکایت شرکتهای بیمه اسرائیل از موشکها، بخاطر موشکهای خودش بود. برای ارسال موشکها محدودیت داشتیم اما تا 200 فروند بردیم.
فرمانده هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: اولین درگیری با یک قدرت جهانی تجربهای جدید بود و تغییرات بزرگی در فاصله ششماهه تا وعده صادق ۲ رخ داده است.
وی افزود: اولین درگیری ما با یک قدرت جهانی تجربهای جدید بود؛ هم برای ما و هم برای آنها. وعده صادق ۱ یک محک اولیه بود، اما در فاصله ششماهه تا وعده صادق ۲، تغییرات بزرگی رقم خورد. در این مدت، ما در حوزه تکنیک و فنی اقدامات لازم را انجام دادیم و تاکتیکهای جدیدی را به کار گرفتیم. در وعده صادق ۱، فاصله بین اولین و آخرین موشک زیاد بود، اما این بار همهچیز تغییر کرد.
حاجی زاده همچنین گفت: طراحی عملیات به گونهای انجام شد که موشکها بهطور همزمان از نقاط مختلف کشور، از تبریز و شیراز تا تهران و اصفهان، به اهداف اصابت کنند. این هماهنگی پیچیده، نتیجهی تجربه و تحول در روشهای ما بود. درصد موفقیت عملیات افزایش یافت و به لطف الهی، این تحول بزرگ در توان دفاعی کشور رقم خورد.
وی ادامه داد: در مرحله اول وعده صادق، برای اولین بار از پهپاد و موشکهای کروز استفاده شد. یکی از چالشهای اصلی این بود که نمیدانستیم آیا دشمن عملیات پیشدستانهای انجام خواهد داد یا خیر. اما با آگاهی از تعداد هواپیماهای آنها، تاکتیکی عمل کردیم.
حاجی زاده گفت: یک هواپیما را به پرواز درآوردیم و دشمن بین مقابله یا عقبنشینی مردد شد. در نهایت، به مقرهای خود بازگشتند، در حالیکه ما آمادگی مراحل بعدی را داشتیم.
فرمانده هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: در این عملیات، فقط اهداف نظامی مورد حمله قرار گرفتند و از هدفگیری نقاط قرمز نظامی و شهری اجتناب شد. با این وجود، احتمال برخورد و واکنشهای متقابل در نظر گرفته شده بود.
وی تصریح کرد: این تنها آغاز ماجرا بود. آمادگی ما فراتر از اقدام اولیه بود و در صورت ادامه درگیری، برای مراحل بعدی نیز برنامهریزی شده بود.
فرمانده هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد که در مرحله اول وعده صادق تمرکز بر عبور از سپر دفاعی دشمن بود و از موشکهای قدیمیتر استفاده شد.
وی افزود که در مرحله دوم، دقت اهمیت بیشتری پیدا کرد و ترکیبی از موشکهای دقیق و غیردقیق به کار گرفته شد.
سردار حاجی زاده یادآور شد: وعده صادق سه باذن الله انجام خواهد شد. نباید شرایط فعلی را مفت از دست دهیم.
وی توضیح داد: در مرحله اول وعده صادق، تمرکز بر عبور از سپر دفاعی دشمن بود. به همین دلیل، از موشکهای قدیمیتر و ذخایر انبارشده بیشتر استفاده شد. در مرحله دوم، دقت اهمیت بیشتری پیدا کرد، بنابراین ترکیبی از دقیق و غیر دقیق به کار گرفته شد.
حاجی زاده ادامه داد: دشمن هدف داشت که با این حملات، تولیدات ما را برای بیش از یک سال متوقف کند. اما با پیشبینیها و اقداماتی که از قبل انجام شده بود، حتی یک روز هم تولید دچار وقفه نشد. برخلاف برنامهریزی دشمن، این اتفاق نهتنها ما را متوقف نکرد، بلکه باعث شد توجه مسئولین به این حوزه بیشتر شود، بودجه افزایش پیدا کند و نیروهای تولیدی انگیزه بیشتری بگیرند. در نتیجه، توانمندی ما نسبت به قبل چند برابر شد.