آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۶۰۸۳

مشکلات چندساله گودهای نخاله شهریار برطرف شد

رئیس محیط زیست شهریار گفت: با تبدیل معدن متروکه سپید شهرزاد به گود مجاز و اخذ مجوزهای لازم، معضل چندساله نخاله‌های ساختمانی رفع شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سپیده وجیهی اظهار کرد: با تلاش مستمر و همکاری شهرداری وحیدیه، معضل چندین‌ساله تخلیه غیرمجاز نخاله‌های ساختمانی در این شهرستان با تبدیل معدن متروکه سپید شهرزاد به گود مجاز نخاله و اخذ مجوزهای زیست‌محیطی لازم برطرف شد.

وی افزود: سال‌ها بود که مدیریت پسماندهای ساختمانی در شهرستان شهریار با چالش‌های جدی مواجه شده و تخلیه غیرمجاز نخاله‌ها در اراضی بایر، حاشیه اتوبان‌ها و حتی مناطق مسکونی به معضلی زیست‌محیطی و اجتماعی تبدیل شده بود.

این مسئول خاطرنشان کرد: این وضعیت نه‌ تنها چهره منطقه را مخدوش کرده بود، بلکه اعتراضات زیادی از سوی شهروندان و حتی افرادی که به ناچار نخاله‌ها را تخلیه می‌کردند به دنبال داشت، در کل استان تهران، تنها شهر تهران از گود آبعلی برای دفع نخاله برخوردار بود و سایر شهرستان‌ها از جمله شهریار فاقد محل مناسب بودند.

وجیهی با اشاره به تلاش‌های صورت‌گرفته در این خصوص ادامه داد: پس از پیگیری مداوم و همکاری نزدیک با شهرداری وحیدیه، معدن شن و ماسه متروکه سپید شهرزاد در منطقه وحیدیه به عنوان گود نخاله انتخاب شد و این گود که در نزدیکی تخت رستم شهرستان شهریار قرار دارد پس از بررسی‌های کارشناسی و اخذ مجوزهای زیست‌محیطی لازم، به طور رسمی به بهره‌برداری رسید.

رئیس اداره محیط زیست و منابع طبیعی شهرستان شهریار یادآور شد: این اقدام نه‌ تنها به ساماندهی پسماندهای ساختمانی کمک می‌کند، بلکه از تخریب بیشتر اراضی و آلودگی محیط زیست جلوگیری خواهد کرد و همچنین برنامه‌ریزی برای نظارت مستمر بر فعالیت این گود ادامه دارد تا از رعایت استانداردها و ضوابط زیست‌محیطی اطمینان حاصل شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار