
مهرماه؛ زمان انتخابات فدراسیون روئینگ

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، محسن شادی سرپرست فدراسیون روئینگ در نشست خبری اظهار داشت: دنیامالی با توجه به سوابق قهرمانیام مسئولیت روئینگ را به من واگذار کرد. مسئولیت سختی است. این رشته قبلاً به عنوان کمیته در فدراسیون عمل میکرد و بازسازی ساختمان و تعیین ساختار بسیار سخت ولی شیرین بود.
وی افزود: وقتی فدراسیون را تحویل گرفتیم ۶ نفر در اردو بودند ولی الان ۱۸۳ نفر در اردو حضور داشتند و در هر اردو بالای ۳۰ نفر در اردو بودند. قایقرانان تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتند.
شادی تصریح کرد: سه کمپ برای تیم ملی در نظر داشتیم که دو کمپ تابستانی است. دختران در ارومیه و پسران در مهاباد تمرین میکنند. دلیل انتخاب آذربایجان غربی برای کمپها امکانات خوب آنها بود و برای گوانگجو و قهرمانی جهان و دوره قهرمانی خودم و دوستانم در امکانات سدهای این استان استفاده میکردیم. بنا به شرایط این دو سد در نظر داشتیم به عنوان کمپ دایمی باشند.
سرپرست فدراسیون روئینگ گفت: سهمیه قارهای در اردیبهشت است و باید کمپ زمستانی در جنوب ایران داشته باشیم. بازدیدهایی از بوشهر داشتیم و اگر مشکل اسکان حل شود به عنوان کمپ زمستانی دائمی خواهد بود.
وی تصریح کرد: ۵ اردو تاکنون برگزار کردیم که تا بازیهای آسیایی ادامه دارد. چند رویداد را نیز برای آمادگی آنها و محک قایقرانان در نظر داریم. در اردوها پیگیر لاینکشی هستیم تا تایم بهتری را ثبت کنند. ما مشکل پارو و ارگو داریم منابع آن تامین شده ولی، چون باید ارزی خرید کنیم هنوز مجوز را دریافت نکردیم.
شادی گفت: در شش ماه که فدراسیون را تحویل گرفتیم با هماهنگی وزارت ورزش استانهایی که در آن قایقرانی و روئینگ فعال بوده را ابلاغ زدیم. برخی استانها آب و قایق ندارند و نمیتوانند فعالیت داشته باشند. ۱۸ هیئت انتخاب شدند که ۱۶ هیئت ابلاغ گرفتند. ۸۰ درصد این استانها کارهای مربوط به انتخابات را انجام دادند.
سرپرست فدراسیون روئینگ در خصوص زمان برگزاری انتخابات فدراسیون به تسنیم گفت: فدراسیونهای تازه تاسیس تا مجمع عمومی برگزار نکنند رسما شناخته نمیشوند. در وزارت تعریف شده هستیم و این موضوع را پیگیری هستیم که مجمع عمومی برگزار شود. مجامع با دبیر است و از فردا نامههای برگزاری مجمع به وزارت ارسال میشود و تا اواخر اردیبهشت مجمع برگزار میشود. باید کمیسیون ورزشکاران، مربیان و داوران نیز تشکیل شود بعد از آن مجمع انتخابات فدراسیون برگزار میشود تا مهر ماه انتخابات برگزار میشود مگر اینکه شرایطی پیش بیاید که این امر محقق نشود. روئینگ قبلا کمیته بوده و باید برای برگزاری کمیسیونها باید ۱۱ نفر انتخاب شوند. قبلا در این خصوص مشکلی نبود، اما الان که جدا شده در تعداد نفرات مشکل داریم و ۱۱ نفر را نمیتوانیم در کمیسیون بیاوریم و تغییراتی را در تعداد نفرات دادیم. ۷۵ روز بعد از کمیسیون میتوان انتخابات را برگزار کرد.
وی درخصوص عدم تمایل تمرین دختران با خانم مرادخانی و عدم حضور برخی از ملیپوشان در اردوها گفت: اردوها از آذرماه آغاز شد. ۵ دختر و یک پسر را از فدراسیون قایقرانی تحویل گرفتیم و عازم مسابقات قهرمانی آسیا شدند. نازنین مهسا و نوروزی از روز اول نتوانستند در اردو باشند. نازنین ملایی از قبل هم در اردو نبود. او ۱۸ ماه دور از اردو بوده است و پارو نزده است. ملایی هم تیمی من بود و با توجه به سوابق او و اینکه در المپیک و قهرمانی آسیا و بازیهای آسیایی نتایج خوبی گرفته بود تا عید به او فرصت دادیم تا تصمیم بگیرد.
شادی تصریح کرد: او پیگیر برگزاری تمرینات در خارج از ایران بود و به او فرصت دادیم یا در اردوی داخلی باشد یا خارجی. ۲۶ اسفند هم در اردو حضور نداشت و با او صحبت کردم و قانونی نیست اسم شما در اردو باشد و اینکه ورزشکاری دعوت شود و در اردو نباشد. از اردوی ۶ فروردین که اردو آغاز شد وی دعوت نشد. جاور بیشترین مدالها را در قایقرانی دارد و افتخارآفرین ورزشکار بعد از دو مدال طلای بنده است با شرایطی که داشت و حضورش در مسابقه بازمانده و قراردادی که داشت قرار شد تا عید در اردو نباشد. این سه ورزشکار ما فاطمه مجلل، مهسا جاور و زینب نوروزی در ۱۴۰۳ سال پرفشاری را داشتند و فاطمه مجلل در مسابقات جوانان هم حضور داشت. برای آنها مجوز صادر کردیم که در تهران طبق برنامه خانم مرادخانی تمرین کنند.
وی تصریح کرد: بهترین نتیجه قایقرانی در روئینگ در جاکارتا بود. او تجربه بالایی داشت و در جاکارتا به عنوان مربی بانوان نتیجه خوبی گرفت. فاطمه مجلل زمانی که وارد اردو شد با فرزام کار کرد و مدال گرفت و درخواست داشت تا با او تمرین کند ولی این موضوع امکان نداشت و وزارت ورزش نیز در این خصوص که مربی مرد با تیم بانوان کار کند دستورالعملهایی دارد من و مربی با او صحبت کردیم و وی دوباره به اردو برگشت.
شادی گفت: ما ابلاغ اعضای کمیته انضباطی را تازه دادیم. هیچ ورزشکاری تا کنون کمیته انضباطی و یا تهدید نشده است. برخی اتفاقات و حرفهایی مطرح میشود که درست نیست. در مورد یکی از ورزشکاران اتفاقی افتاد که مربی از او خواست حاشیه نداشته باشد و تمرین کند. این موضوع بود که خانواده آنها و مربیان صحبت کردند. هیچ ورزشکاری را کمیته انضباطی نکردیم و امیدوارم هیچ وقت هم جلسه کمیته انضباطی برای هیچ ورزشکاری تشکیل نشود.
وی درخصوص اینکه آیا وقتی پیست استاندارد نداریم، جدایی این رشته از قایقرانی درست بود یا خیر، گفت: مسابقات ما دو کیلومتر است و پیست دریاچه آزادی یک کیلومتر است. زمانی که من بودم تا سال ۹۳ اکثر اردوها خارج از تهران بود. این رشته باید حتما جدا میشد، چون اردوها باید خارج از تهران باشد. به قول دکتر دنیامالی دریاچه آزادی برای روئینگ سم است. ما هم اردوها را خارج از تهران برگزار میکنیم. ۷۰ درصد کشورهای آسیایی و اروپایی پشت سدها و رودخانهها تمرین میکنند. ورزشکاری که میخواهد در دو کیلومتر پارو بزند به خاطر تمرینات استقامتی به مسافت ۴ کیلومتر نیاز دارد.
شادی درخصوص حضور مربی خارجی در تیم ملی گفت: روز اول که فدراسیون را تحویل گرفتیم و جلساتی که با مربیان یعنی آقای فرزام و کبوتری و خانم مرادخانی داشتیم، قرار شد مربی خارجی بیاوریم که بالاتر از سطح مربیان ما باشد. فرزام کارنامه خوبی دارد و نتایج خوبی در آسیا گرفته است. خود مربیان هم استقبال کردند تا با حضور مربی سطح بالای خارجی سطح خود را ارتقا دهند، باید به دنبال مربی عنواندار و صاحب مدال جهانی و المپیک باشیم.
وی تصریح کرد: ایران، آلمان و استرالیا درخواست مربی خارجی را به فدراسیون جهانی اعلام کردند. چهل رزومه برای ما ارسال شده که آنها سه چهار رزومه مورد قبول ما بود که به خاطر شرایط ایران نتوانستند با ما همکاری کنند. اگر بخواهیم فقط در آسیا مدال بگیریم مربی خارجی لازم نداریم و مربیان داخلی ما بهترینهای آسیا هستند، اما دنبال این هستیم در جهان و المپیک حرفی برای گفتن داشته باشیم. باید با مربیان تاپ دنیا در ارتباط باشیم. برای مربی خارجی رایزنی کردیم و اگر اتفاق خاصی نیفتد از مربی خارجی استفاده میکنیم.