تولید ۱۰ هزار و ۷۰۰ تُن ماهی خوراکی در اصفهان ثبت شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۱۶۷

تولید ۱۰ هزار و ۷۰۰ تُن ماهی خوراکی در اصفهان ثبت شد

مدیر شیلات جهاد کشاورزی اصفهان از تولید ۱۰ هزار و ۷۰۰ تن ماهی سردآبی و گرم‌آبی در استان طی سال گذشته خبر داد.
تولید ۱۰ هزار و ۷۰۰ تُن ماهی خوراکی در اصفهان ثبت شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمدرضا عباسی اظهار کرد: ۹ هزار و ۶۰۰ تن از تولید مورد اشاره مربوط به ماهیان سرد آبی به‌ ویژه «قزل آلا رنگین کمان» و یک هزار و ۱۰۰ تن از آن مربوط به ماهیان گرم آبی مانند «کپور» و «آمور» بود.

وی افزود: تولید سال گذشته ماهیان خوراکی در این استان در مقایسه با مدت مشابه قبل از آن بالغ بر ۷۰۰ تن افزایش داشت.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان ادامه داد: رتبه اول تا پنجم شهرستان‌های استان در تولید ماهیان خوراکی به ورزنه، سمیرم، گلپایگان، فریدونشهر و چادگان اختصاص دارد.

عباسی تصریح کرد: ماهیان سرد آبی در ۲۵ شهرستان از ۲۸ شهرستان استان و ماهیان گرم آبی در ۱۶ شهرستان با دمای آب بیشتر از ۲۰ درجه تا ۲۵ درجه سانتی گراد مانند اصفهان، نجف آباد، خور و بیابانک، کاشان، نطنز و آران و بیدگل پرورش داده می‌شوند.

پربازدیدترین آخرین اخبار