آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۱۶۷

تولید ۱۰ هزار و ۷۰۰ تُن ماهی خوراکی در اصفهان ثبت شد

مدیر شیلات جهاد کشاورزی اصفهان از تولید ۱۰ هزار و ۷۰۰ تن ماهی سردآبی و گرم‌آبی در استان طی سال گذشته خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمدرضا عباسی اظهار کرد: ۹ هزار و ۶۰۰ تن از تولید مورد اشاره مربوط به ماهیان سرد آبی به‌ ویژه «قزل آلا رنگین کمان» و یک هزار و ۱۰۰ تن از آن مربوط به ماهیان گرم آبی مانند «کپور» و «آمور» بود.

وی افزود: تولید سال گذشته ماهیان خوراکی در این استان در مقایسه با مدت مشابه قبل از آن بالغ بر ۷۰۰ تن افزایش داشت.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان ادامه داد: رتبه اول تا پنجم شهرستان‌های استان در تولید ماهیان خوراکی به ورزنه، سمیرم، گلپایگان، فریدونشهر و چادگان اختصاص دارد.

عباسی تصریح کرد: ماهیان سرد آبی در ۲۵ شهرستان از ۲۸ شهرستان استان و ماهیان گرم آبی در ۱۶ شهرستان با دمای آب بیشتر از ۲۰ درجه تا ۲۵ درجه سانتی گراد مانند اصفهان، نجف آباد، خور و بیابانک، کاشان، نطنز و آران و بیدگل پرورش داده می‌شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار