آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۵۹۰۶

حمایت جهانی از پشت کردن سوئیسی‌ها به سرود رژیم صهیونیستی

اعتراض شمشیربازان سوئیسی در مراسم اهدای مدال مسابقات قهرمانی اروپا به سرود اسرائیل، چالش جدیدی در روابط سیاسی میان سوئیس و اسرائیل ایجاد کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، گزارش‌های اخیر از نشریه اسپانیایی «موندو دپورتیوو» به جنجال‌آفرینی در مراسم اهدای مدال مسابقات قهرمانی شمشیربازی زیر ۲۳ سال اروپا در تالین پرداخته‌اند. تیم سوئیس که در فینال مغلوب رژیم صهیونیستی شد، در اعتراض به پخش سرود ملی اسرائیل در مراسم اهدای مدال، پشت خود را به نمایندگان این رژیم کردند.

این اقدام باعث واکنش تند گیدئون ساعر، وزیر امور خارجه اسرائیل، شد که آن را «مایه شرمساری» خواند. هیئت شمشیربازی سوئیس ضمن تکذیب جنبه سیاسی این حرکت، اعلام کرد که این عمل نشانه همدلی با درد و رنج غیرنظامیان است. این اقدام سوئیسی‌ها در فضای مجازی بازتاب گسترده‌ای داشت و بسیاری از مردم از این حرکت انسانی حمایت کردند.

در گزارشی که امروز (سه‌شنبه) توسط نشریه اسپانیایی «موندو دپورتیوو» منتشر شد، به جنجالی جدید میان سوئیس و اسرائیل اشاره شده است. در مسابقات قهرمانی شمشیربازی زیر ۲۳ سال اروپا که دو روز پیش در تالین برگزار شد، تیم ملی سوئیس در فینال شکست خورد و مدال نقره را به رژیم اشغالگر واگذار کرد. اما در مراسم اهدای مدال اتفاقی عجیب رخ داد؛ زمانی که سرود ملی اسرائیل پخش شد، شمشیربازان سوئیسی به نشانه اعتراض پشت خود را به نمایندگان اسرائیل کردند.

این حرکت اعتراض‌آمیز بلافاصله واکنش گیدئون ساعر، وزیر امور خارجه اسرائیل، را به دنبال داشت. او در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «تیم سوئیس مایه شرمساری است.» این اظهارنظر، نشان‌دهنده شدت خشم اسرائیل از این اقدام بود.

با این حال، هیئت شمشیربازی سوئیس برای آرام کردن اوضاع، بیانیه‌ای صادر کرد و تاکید کرد که این اقدام به هیچ وجه جنبه سیاسی نداشته است. شمشیربازان سوئیسی نیز تحت فشار هیئت شمشیربازی، در صفحه اینستاگرام خود نوشتند: «این حرکت یک اقدام شخصی بود که از احساس اندوه ما و همدلی با رنج عظیم انسانی غیرنظامیان ناشی شده است، که درگیری‌ها بر تمامی طرف‌ها تاثیر گذاشته است.»

اگرچه هیئت شمشیربازی سوئیس تلاش کرد تا این حرکت را از جنبه سیاسی جدا کند، اما طبق گزارش «موندو دپورتیوو»، این اقدام در فضای مجازی بازتاب گسترده‌ای پیدا کرد. بسیاری از مردم در سرتاسر جهان از این اقدام انسانی حمایت کردند و آن را نشانه همدلی با مردم غیرنظامی غزه دانستند که در بحران‌های اخیر قربانی شده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار