آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۶۷۵۰
دادستان کرمان:

ظرفیت‌های استان کرمان پاسخگوی مقابله با آسیب‌های اجتماعی نیست

دادستان کرمان تصریح کرد: ظرفیت‌های استانی برای مقابله با گستردگی جرایم و آسیب‌های اجتماعی در کرمان کافی نیست و نیازمند حمایت‌های خاص ملی هستیم.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهدی بخشی در نشست جمع‌بندی هیئت نظارت و بازرسی دادستانی کل کشور با اشاره به چالش‌های ناشی از گستردگی جرایم و آسیب‌های اجتماعی در کرمان گفت: ظرفیت‌های استانی برای مقابله با این حجم از آسیب‌های اجتماعی کافی نیست و نیازمند حمایت‌های خاص ملی هستیم.

او با تقدیر از نگاه تخصصی و هدفمند این هیأت افزود: این بازرسی‌ها نتایج مثبتی برای دستگاه قضائی و مردم در پی داشته و ما در دستگاه قضائی استان کرمان از هرگونه نقد و ارزیابی سازنده استقبال می‌کنیم.

وی بیان کرد: منش و رفتار شهید حاج قاسم سلیمانی برای ما قضات و کارکنان دستگاه قضائی الهام‌بخش بوده و مکتب ایشان الگویی عملی در مسیر تحقق عدالت و خدمت رسانی به مردم است.

بخشی، با اشاره به شرایط خاص جغرافیایی و اجتماعی استان کرمان گفت: تنوع و گستردگی جرایم و آسیب‌های اجتماعی، دستگاه قضائی استان را با چالش‌های پیچیده‌ای روبه‌رو کرده است.

وی ادامه داد: متأسفانه ظرفیت‌های درون‌استانی کرمان پاسخگوی این حجم از مسائل نیست و نیاز است که از سوی مرکز و پایتخت، نگاهی ویژه و حمایتی به استان‌های مرزی و به ویژه جنوب‌شرق کشور صورت گیرد.

وی تأکید کرد: هدف ما این است که نقاط قوت را تقویت کنیم و با شناسایی و رفع نواقص، گام‌های مؤثری در مسیر تحقق اهداف تحول خواهانه قوه قضائیه و منویات مقام معظم رهبری برداریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار