آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۸۸۶۱
درخشش مهاجم ایرانی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا

اینتر ۴ بارسلونا ۳/ طارمی گیارادوس سن‌سیرو

در شبی که سن‌سیرو نفس نمی‌کشید، مهدی طارمی با حضوری سرنوشت‌ساز، نقش قهرمان غیرمنتظره را بازی کرد. تعویضی هوشمندانه از اینزاگی که سرنوشت اینتر را در جدال نفس‌گیر با بارسلونا تغییر داد.
اینتر ۴ بارسلونا ۳/ طارمی گیارادوس سن‌سیرو

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در حساس‌ترین شب فصل، تصمیمی که شاید در نگاه اول جسورانه و ریسکی به‌نظر می‌رسید، به نقطه عطف صعود اینتر به فینال لیگ قهرمانان تبدیل شد. سیمونه اینزاگی در دقیقه ۷۱ بازی مقابل بارسلونا، مهدی طارمی را به جای لائوتارو مارتینزی که از نظر بدنی تحلیل رفته بود، روانه میدان کرد. اگرچه طارمی در قیاس با لائوتارو از نظر فنی یک مهاجم کلاس جهانی به‌حساب نمی‌آید، اما چیزی فراتر از مهارت‌های فردی داشت: غریزه لحظه‌ای، ذهن آماده، و عطش اثربخشی.

در وقت‌های اضافه، زمانی‌که بازی با نتیجه ۳-۳ به اوج هیجان رسیده بود، مارکوس تورام با حرکتی برق‌آسا دفاع بارسا را از هم پاشید و توپ را به طارمی رساند. مهاجم ایرانی که پشت به دروازه ایستاده بود، در حرکتی هوشمندانه و با نگاهی سریع، داویده فراتزی را دید و پاسی طلایی برایش مهیا کرد تا گل صعود به فینال رقم بخورد؛ پاس گلی که شاید به‌یادماندنی‌ترین لحظه دوران اروپایی طارمی باشد.

مهدی طارمی در این فصل ۱۲ بار در لیگ قهرمانان به میدان رفته و در ۷ بازی ترکیب اصلی را تجربه کرده؛ هرچند تنها یک گل مقابل ستاره سرخ بلگراد زده، اما تأثیر او در لحظات کلیدی، ارزشی فراتر از آمار دارد. مهاجمی که زیر سایه تورام و لائوتارو اغلب نیمکت‌نشین بود، اما هر بار که به زمین آمد، با عملکردی مؤثر اعتماد کادرفنی را پاسخ داد.

حالا هواداران اینتر در فضای مجازی نامی خاص به او داده‌اند: "گیارادوس"؛ برگرفته از یکی از شخصیت‌های پوکمون که در ابتدا ضعیف و بی‌اثر به‌نظر می‌رسید، اما با تکامل به موجودی افسانه‌ای، خشمگین و شکست‌ناپذیر بدل شد. طارمی نیز با صبر، تلاش و باور، در شب جادویی سن‌سیرو به گیارادوس تبدیل شد. قهرمانی که شاید کسی انتظارش را نداشت، اما اینتر حالا بدون او در فینال تصور نمی‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار