آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۳۲۳۲

ستاره استقلال ماندنی شد

باشگاه استقلال پس از توافق مالی با دیدیه اندونگ، قرارداد این هافبک گابنی را برای فصل آینده تمدید کرد.
ستاره استقلال ماندنی شد

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، دیدیه اندونگ، هافبک گابنی تیم استقلال که ۲۱ مرداد سال گذشته با قراردادی یک‌ساله به این تیم پیوسته بود، پس از ارائه عملکردی قابل قبول در فصل اخیر لیگ برتر، با رضایت کادر فنی و مدیران باشگاه روبه‌رو شد.

با توجه به پایان قرارداد اولیه و نیاز به توافق مجدد برای تمدید، مذاکرات میان طرفین انجام شد و در نهایت توافق‌های مالی حاصل شد تا این بازیکن فصل آینده نیز پیراهن استقلال را بر تن کند.

پیش از این نیز ادامه همکاری جلال‌الدین ماشاریپوف و جوئل کوجو با آبی‌پوشان قطعی شده بود تا جمع بازیکنان خارجی تمدیدی استقلال به سه نفر برسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار