آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۷۱۱۰

قلی‌زاده: دوست دارم برای پرسپولیس بازی کنم

هافبک ایرانی لخ پوزنان از علاقه‌اش برای پرسپولیسی شدن خبر داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، علی قلی‌زاده که در دومین فصل حضورش در لخ پوزنان بازی‌های درخشان‌تری را از خود به نمایش گذاشت و به این تیم کمک کرد تا پس از سه فصل فاتح اِکستراکلاسا (سطح اول فوتبال باشگاهی لهستان) شود، می‌گوید که علاقه‌مند است برای پرسپولیس بازی کند.

قلی‌زاده 29 ساله در یک نشست مطبوعاتی گفت: در لخ پوزنان واقعاً احساس می‌کنم در خانه هستم. ما قهرمان اِکستراکلاسا شدیم و از این قهرمانی لذت می‌برم. من از ایران پیشنهادهایی داشتم. ایران کشور من است و دوست دارم در آنجا بازی کنم، چون آنجا احساس فوق‌العاده‌ای دارم اما در حال حاضر با لخ پوزنان قرارداد دارم و هیچ چیز دیگری برایم جذاب نیست. من هنوز یک سال دیگر با لخ پوزنان قرارداد دارم.

وی که از باشگاه‌های بزرگ ایرانی پیشنهاد دریافت کرده؛ با ابراز تمایل برای پیوستن به سرخپوشان تهرانی اظهار داشت: پرسپولیس تیمی شگفت‌انگیز در ایران با میلیون‌ها هوادار است، درست مثل تیم‌ها برزگ دیگر ایران مثل تراکتور که این فصل قهرمان شد. سرمربی تراکتور (دراگان اسکوچیچ)، سرمربی سابق من در تیم ملی بود؛ البته که دوست دارم دوباره در ایران بازی کنم، مخصوصاً برای پرسپولیس اما حالا قراردادم مرا به لخ پوزنان متعهد می‌کند و تمرکزم روی همین تیم است.

هافبک تیم ملی فوتبال کشورمان که این فصل در 34 بازی برای لخ پوزنان به میدان رفت و در کنار به ثمر رساندن 8 گل، 6 پاس‌گل هم برای هم‌تیمی‌‌هایش ساخت، در صورت ماندن در این تیم لهستانی، به همراه هم‌تیمی‌هایش در مرحله پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا شانس خود را برای رسیدن به مرحله لیگی این رقابت‌ها امتحان خواهند کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار