
کد خبر:۱۲۶۷۱۲۷
اکرم عفیف مرد سال فوتبال قطر شد
ستاره باشگاه السد با درخشش خود در این فصل، برای پنجمین بار عنوان بهترین بازیکن فصل لیگ ستارگان و مرد سال فوتبال قطر را به دست آورد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، اکرم عفیف، وینگر تیم السد برای پنجمین بار در دوران حرفهایاش موفق به کسب جایزه بهترین بازیکن فصل لیگ ستارگان شد و باز هم مرد سال فوتبال قطر لقب گرفت.
ویدر این فصل از رقابتها در ۲۲ مسابقه به میدان رفت، ۱۸ گل به ثمر رساند و ۱۵ پاس گل داد تا عملکرد فوق العادهای را از خود به نمایش بگذارد.
عفیف که تاکنون ۲ بار به همراه تیم ملی قطر قهرمان جام ملتهای آسیا شده، ۲۱۸ بازی با پیراهن السد انجام داده و موفق به زدن ۱۴۳ گل و ارسال ۱۰۶ پاس گل شده است.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.