نخستين دوره مسابقات ربوجام دانشگاه جامع علمي كاربردي برگزار مي شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۰۶۴
3 و 4 خرداد ماه؛

نخستين دوره مسابقات ربوجام دانشگاه جامع علمي كاربردي برگزار مي شود

معاون پژوهشي دانشگاه علمي كاربردي گفت: نخستين دوره مسابقات ربوجام دانشجويان دانشگاه جامع علمي كاربردي 3 و 4 خرداد ماه سال جاري برگزار مي شود.  
به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر جعفر خلقاني اظهار داشت: مسابقات ربوجام دانشگاه جامع علمي كاربردي با حضور 400 نفر از دانشجويان اين دانشگاه در قالب 10 تيم برگزار مي شود.
 
وي افزود: دانشگاه جامع علمي كاربردي به منظور رشد و ارتقاي سطح علمي و گسترش دانش ربات در ميان دانشجويان و نيز تشويق و ترغيب دانشجويان علاقه مند و مستعد به اجراي فعالت هاي گروهي و كارهاي علمي و عملي، نخستين سمينار و مسابقه ربات را در سطح موسسات و مراكز آموزش علمي كاربردي برگزار مي كند.
 
معاون پژوهشي دانشگاه جامع علمي كاربردي تصريح كرد: در بخش سمينار، مقالات كاربردي مرتبط با رباتيك در موضوعاتي چون؛ ربوكاپ جهاني، ليگ ربات هاي فوتباليست و ليگ ربات هاي امدادگر ارائه مي شود و همچنين در اين بخش ضمن معرفي ربوكاپ جهاني به عنوان يك پروژه جهاني هدفمند در علوم مهندسي برق، كامپيوتر، مكانيك و هوش مصنوعي، دانشجويان با ليگ هاي مختلف مسابقات آشنا شده و جايگاه ايران و ميزان پيشرفت تيم هاي ايراني مورد بررسي قرار مي گيرد.
 
خلقاني اضافه كرد: در بخش مسابقات، چهار ليگ در رشته هاي ربات هاي تعقيب خط، ربات هاي مين ياب، ربات هاي جنگجو و ربات هاي نمايشي برگزار مي شود در كنار اين بخش ها نمايشگاهي نيز از ربات هاي نمايشي و كاربردي- صنعتي به عنوان ليگ ربات هاي نمايشي برگزار مي شود تا در آن توانمندي هاي مراكز علمي كاربردي به مسابقه گذاشته شود.
 
وي افزود: بخش نمايشي به منظور معرفي و ارائه طرح هاي ابتكاري دانشجويان در راستاي استفاده كاربردي در فضاي علمي و صنعتي كشور لحاظ شده است، تا از سويي فرصتي براي تعالي و رشد انديشه ها و تفكرات دانش پژوهان و از سوي ديگر زمينه‌اي براي ايجاد فضاي تبليغاتي به منظور جذب حاميان و به ثمر رسيدن زحمات مبتكران بوده و همچنين گامي جهت پيشرفت روزافزون علم و صنعت در كشورباشد.
 
معاون پژوهشي دانشگاه جامع علمي كاربردي در پايان خاطر نشان كرد: هدف از برگزاري اين مسابقات نمايش توانمندي هاي علمي و عملي دانشجويان علمي كاربردي، هدايت دانشجويان علاقه مند و مستعد به اجراي فعاليت هاي كارآفريني براي ايجاد اشتغال، تشويق و ترغيب دانشجويان علاقه مند و مستعد به اجراي فعالت هاي گروهي، آشنايي دانشجويان با علوم الكترونيك، كامپيوتر و مكانيك در طراحي و ساخت ربات، تاكيد بر پژوهش هاي كاربردي در دوران تحصيل دانشجويان و كمك به تدوين و مستند سازي در پژوهش هاي كاربردي نظير دانش ربات است./انتهاي پيام/ 
پربازدیدترین آخرین اخبار