آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۸۵۴۴

آلونسو: پشت پای وینی واقعاً خوب بود/ خوشبینیم که امباپه به بازی با یووه برسد

سرمربی رئال مادرید به پیروزی تیمش مقابل سالزبورگ در مرحله گروهی جام جهانی باشگاه‌ها واکنش نشان داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، ژابی آلونسو در پی برتری ۳ بر صفر صبح امروز (جمعه - به وقت تهران) شاگردانش مقابل سالزبورگ در دور پایانی مرحله گروهی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵، درباره مهاجم ۲۱ ساله‌اش که در این دیدار گل سوم تیمش را به ثمر رساند، پس از این دیدار گفت: من گونسالو گارسیا را خوب می‌شناختم، چون بازی‌های رئال کاستیا را زیاد دنبال می‌کردم. من بازیکنان زیادی از رئال کاستیا را می‌شناختم. راستش را بخواهید از کیفیت او تعجب نکردم. گونسالو یک مهاجم نوک معمولی است و مرا به یاد رائول می‌اندازد. گونسالو همیشه در موقعیت مناسب است و همیشه منتظر فرصت است. اخلاق کاری او عالی است.

وی در ارزیابی بازی هم اظهار داشت: نیمه اول بازی جدی بود. ما خوب بازی کردیم و با صبر و حوصله بازی را پیش بردیم. می‌دانستیم که نمی‌توان در ۱۰ دقیقه برنده بازی شد، اما باید به اندازه کافی بالغ باشیم تا فرصت‌های گلزنی خود را پیدا کنیم و اینگونه هم شد. در نیمه دوم، ما بازی را خوب شروع کردیم و در نهایت هم با نتیجه ۳ بر صفر برنده شدیم. من از عملکرد بازیکنانم راضی هستم. ما در حال پیشرفت هستیم و اکنون مرحله جالب شروع می‌شود.

سرمربی اسپانیایی رئال مادرید همچنین درباره پاس گلی که ستاره برزیلی تیمش به فدریکو والورده داد و همه را یاد پاس خاطره‌انگیز گوتی انداخت، خاطرنشان داد: پاس‌گل پشت پای وینیسیوس خیلی خوب بود، اما من زمانی که گوتی آن پشت‌پا را زد، در زمین کنار او بودم و به آن پایبند خواهم ماند (اشاره به ترجیحش از بین این دو حرکت). من در ریازور بودم و آن پشت پای گوتی مرا شگفت‌زده کرد، اگرچه پشت پای وینی هم واقعاً خوب بود.

آلونسو در ادامه به تمجید از ستاره برزیلی‌اش پرداخت و گفت: من فقط تحت‌تأثیر گل و پاس گل وینیسیوس قرار نگرفته‌ام، بلکه تحت‌تأثیر تعهد دفاعی او هم قرار گرفته‌ام. در حمله، وینی آزادی بیشتری در مرکز و نه در کناره‌ها داشته است. من برای او خوشحالم. ما باید به راهمان ادامه دهیم، چون هنوز راه زیادی در پیش است.

وی همچنین درباره آخرین وضعیت ستاره فرانسوی‌اش که به خاطر التهاب معده و روده هر سه بازی رئال مادرید در مرحله گروهی جام جهانی باشگاه‌ها را از دست داد، خاطرنشان کرد: ما نیاز به امباپه داریم و ​​انتظار داریم که او به زودی به بهترین فرم و شکل خود برسد. نمی‌توانم بگویم که او آیا مقابل یوونتوس بازی خواهد کرد یا خیر، اما به رسیدن او به بازی سه‌شنبه (با یووه در مرحله یک‌هشتم نهایی) خوشبین هستیم.

رئال مادرید سه‌شنبه ۱۰ تیر در مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ به مصاف یوونتوس خواهد رفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار