آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۴۶۲۸

بارسلونا قرارداد فران تورس را تمدید می‌کند

باشگاه بارسلونا در نظر دارد قرارداد مهاجم اسپانیایی خود را تمدید کند.
بارسلونا قرارداد فران تورس را تمدید می‌کند

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، فران تورس که فصل گذشته با به ثمر رساندن 19 گل و ثبت 7 پاس‌گل در 45 بازی نقش بسزایی در قهرمانی‌های بارسلونا در رقابت‌های لالیگا، جام حذفی اسپانیا و سوپرجام اسپانیا داشت، در صف تمدید قرارداد از سوی این باشگاه قرار دارد. روزنامه «موندو دپورتیوو» چاپ کاتالونیا در این  خصوص گزارش داد؛ باشگاه بارسلونا در حال برنامه‌ریزی برای تمدید قرارداد فران تورس است، اما برای انجام این کار عجله‌ای ندارد. قرارداد فعلی‌ این مهاجم اسپانیایی تا پایان ماه ژوئن 2027 اعتبار دارد، این در حالی است که باشگاه بارسا به دنبال تمدید قرارداد او تا سال 2030 است.

طبق این گزارش؛ تورس برنامه‌ای برای ترک بارسلونا ندارد و سران باشگاه و کادرفنی بارسا نیز از او بسیار راضی هستند. هانسی فلیک سرمربی آلمانی کاتالان‌ها، این مهاجم 25 ساله را گزینه خوبی برای جانشینی روبرت لواندوفسکی 36 ساله می‌بیند که قراردادش با بارسا در پایان ماه ژوئن 2026 منقضی می‌شود.

«موندو دپورتیوو» همچنین خبر داد؛ باشگاه بارسلونا امیدوار است که در صورتی که لیورپول موفق به جذب رودریگو از رئال مادرید شود، گره انتقال لوئیز دیاز باز شود و این باشگاه لیورپولی با جدایی این بال کلمبیایی موافقت کند. 

دیاز 28 ساله مورد توجه دو باشگاه بایرن مونیخ و بارسلونا است اما لیورپول تا به این لحظه با جدایی او مخالفت کرده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار