آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۷۶۸۸

مظلومی: دایی را من به تاکسیرانی آوردم+ فیلم

پرویز مظلومی، پیشکسوت فوتبال ایران، در توضیحاتی تازه از آغاز مسیر حرفه‌ای علی دایی گفت که مهاجم افسانه‌ای کشورمان اولین تجربه بازی خود را در تیم تاکسیرانی تهران زیر نظر او داشته و سپس با موفقیت به تیم تجارت و تیم ملی راه یافته است.
مظلومی: دایی را من به تاکسیرانی آوردم+ فیلم

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، پرویز مظلومی درباره پیوستن علی دایی به تیم تاکسیرانی گفت: اولین تجربه مربیگری من سرمربیگری تیم تاکسیرانی بود، در حالی که خودم هنوز فوتبال بازی می‌کردم و علی دایی هم شاگرد من بود. علی دایی فوتبال حرفه‌ای‌اش را در سال ۶۸ با تیم تاکسیرانی تهران آغاز کرد. یادم هست یک بار در یک بازی دوستانه علی را دیدم؛ پسر قدبلند، پرانرژی و مهاجم خوبی بود. من خودم مهاجم بودم و بازی مهاجمان را خوب می‌شناختم.

علی در ابتدا می‌گفت دوست ندارد در تهران بازی کند، اما وقتی گفتیم به او هفتاد تا صد تومان می‌دهیم، قبول کرد. با کمک آقای تفرشی، سرپرست وقت تیم تاکسیرانی، علی را با مبلغ ۱۰۰ تومان به تیم آوردیم. او عملکرد خیلی خوبی داشت و توانست آقای گل شود.

کد ویدیو

ناصر، که مدیر تیم استقلال بود، قصد داشت علی را به تیمش بیاورد، اما علی بعداً به تیم تجارت رفت. ناصر از من خواست که قرارداد علی را تمدید کنم تا یک سال دیگر در تیم تاکسیرانی بماند و سپس به تیم او ملحق شود. با علی صحبت کردیم و او گفت می‌خواهد پیش ناصر برود. علی به تیم تجارت رفت، موفق شد و سال بعد هم به تیم ملی دعوت شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار