
ایران با نتایج ضعیف از مسابقات جهانی شمشیربازی تفلیس حذف شد

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مسابقات جهانی شمشیربازی در شهر تفلیس گرجستان در جریان است، اما کاروان ایران با نتایجی ضعیف و ناامیدکننده در تمامی اسلحهها، پرونده خود را در این رقابتها بست.
امروز (سهشنبه) در بخش بانوان، تیم سابر ایران متشکل از شیدا عالمی، آیسان گنجی، زهرا عابدینی و نجمه سازنجیان در اولین دیدار خود مقابل تیم قدرتمند ایتالیا که در رتبه هفتم جهان قرار داشت، با نتیجه ۴۵ بر ۲۳ شکست خورد و بدین ترتیب شانس صعود به جمع ۱۶ تیم برتر را از دست داد.
در بخش مردان نیز تیم اپه ایران با ترکیب بهنام بیک، محمد اسماعیلی و امیرحسین موشحی به مصاف تیم آلمان رفت و با نتیجه ۴۵ بر ۳۶ شکست خورد.
بدین ترتیب، کاروان شمشیربازی ایران با پایان این مسابقات در گرجستان، ناکامی خود را در تمامی بخشها ثبت کرد.
ایران در این دوره در بخش تیمی اپه، فلوره و سابر مردان و زنان حضور داشت و همچنین شمشیربازان سابر مردان و زنان در رقابتهای انفرادی نیز به میدان رفتند.