آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۳۵۹۵

تصمیم جدید هاشمیان درباره بازیکن ترکیه‌ای ؛ با ۲ شرط می‌تواند بماند!

وحید هاشمیان تصمیم جدیدی درخصوص سردار دورسون گرفته است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سردار دورسون این روز‌ها به یک معضل بزرگ در باشگاه پرسپولیس تبدیل شده و در مذاکراتش با این باشگاه خواسته‌های عجیبی را مطرح می‌کند. او ابتدا خواستار فسخ قرارداد فعلی و عقد قرارداد دوساله جدید با رقم بیشتر شد که مورد تأیید وحید هاشمیان قرار نگرفت. در حال حاضر هم او حاضر نیست خواسته باشگاه در مورد فسخ قرارداد بی‌دردسر را بپذیرد و غرامت سنگینی بابت این جدایی می‌خواهد. او تا مبلغ ۳۵۰ هزار دلار بابت غرامت پایین آمده، اما رضا درویش موافق پرداخت این مبلغ نیست و آن را منصفانه نمی‌داند.

در این بین وحید هاشمیان در صحبت با درویش اعلام کرده که مشکلی با ماندن دورسون در تیمش ندارد، اما به شرطی که نه قراردادش تمدید شود و نه مبلغی به آن اضافه شود ضمن اینکه در کنار او یک مهاجم دیگر هم می‌خواهد. در حال حاضر درویش دو راه پیش رو دارد. راه اول اینکه بپذیرد غرامت ۳۵۰ هزار دلاری دورسون را به او داده و قراردادش را فسخ کرده یا اینکه او را با همان قرارداد یک میلیون دلاری در تیمش حفظ کند. البته او هر تصمیمی در مورد دورسون بگیرد چاره‌ای جز جذب مهاجم برای تقویت تیمش نخواهد داشت.

ناگفته نماند که هاشمیان از نظر فنی مشکلی با دورسون ندارد، اما از نظر مسائل انضباطی یک سری صحبت‌هایی را با این بازیکن ترکیه‌ای تیمش انجام داده و از روز جمعه نیز اجازه داد در تمرینات گروهی شرکت کند. اتفاقاً دورسون در تمرین روز جمعه تیمش خیلی پرتلاش ظاهر شد تا به نوعی نشان دهد که تصمیمش را برای ماندن در ایران گرفته است. هرچند باشگاه پرسپولیس ظهر روز گذشته مجدد او را احضار کرد و خواستار کاهش رقم غرامتش برای جدایی شد که او نپذیرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار