کد خبر:۱۳۰۵۴۱
رئيس سازمان ليگ:
مرگ 4 هوادار ملوان بندرانزلی شایعه است
رئيس سازمان ليگ درباره شایعه مرگ چهار هوادار ملوان بندرانزلی گفت: این خبر شایعه است و اصلا صحت ندارد؛ البته مردم در اثر ازدحام مقابل دربهای خروجی ورزشگاه دچار مصدومیتهای جزئی شدند.
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، عزيزالله محمدي درباره فینال جام حذفی گفت: بازی دیروز بدون مشکل آغاز شد و تا پیش از سوت پایان هیچ مشکلی وجود نداشت، همه هماهنگی ها از قبل انجام شده بود و طرفداران ملوان بندرانزلی با تبلیغات و پلاکاردها و راه انداختن کارناول هایی برای حمایت از تیم شهرشان برنامه ریزی کرده بودند و شور و نشاط خاصی در شهر برپا بود.
رئيس سازمان ليگ درباره اتفاقاتی که شب قبل از بازی مقابل هتل تیم پیروزی افتاد، گفت: به هر جهت طرفداران ملوان تا دیروقت در سطح شهر فضای حمایتی را به راه انداخته بودند؛ هواداران شب قبل از بازی هم مقابل هتل تیم پیروزی شعارهایي سردادند که نیروی انتظامی آنها را متفرق کرد.
وي يادآور شد: روز بازی ورزشگاه از ساعت 8 تا 12 پر شد و طرفداران ملوان انزلی خیلی دوست داشتند که تیم شان پس از چندین سال قهرمان شود، اما همین که بازی به پایان رسید آنها عکس العمل نشان دادند؛ به نظر من طبیعی بود كه نیروی انتظامی وارد عمل شد و وضعیت ورزشگاه را آرام کرد؛ البته ملوان بندرانزلی بازی خوبی را به نمایش گذاشت، اما از موقعیت هایش به خوبی استفاده نکرد، وگرنه ممکن بود قهرمان هم بشود.
محمدی درباره شایعه مرگ چهار هوادار ملوان بندرانزلی گفت: این خبر شایعه است و اصلا صحت ندارد؛ البته مردم در اثر ازدحام مقابل درب های خروجی ورزشگاه دچار مصدومیت های جزئی شدند که به دلیل درگیری نبود، بلکه شلوغی درب های خروجی باعث شد تا عده ای زیر دست و پا بمانند.
رئيس سازمان ليگ درباره برگزاری جشن قهرمانی پیروزی گفت: ما هر کاری بکنیم بر ما خرده می گیرند؛ نمی دانیم که چطور باید جشن قهرمانی را برگزار کنیم تا همه راضی باشند؛ دیروز روی سکوی قهرمانی تنها مدیریت باشگاه، بازیکنان و مربیان پیروزی حضور داشتند و اجازه ندادیم که افراد متفرقه و حتی لیدرها روی سکو بیایند.
وي درباره انتقاد از روند برگزاری رقابت های جام حذفی و اینکه چرا بازی فینال به صورت تک حذفی برگزار نمی شود، گفت: ما آیین نامه ای برای جام حذفی تدوین کرده ایم که این آیین نامه هر سال پیش از قرعه کشی رقابت ها به باشگاه ها ارائه می شود و آنها نظراتشان را به ما می دهند؛ البته در چند سال گذشته بسیاری عقیده داشتند که بازی های جام حذفی به صورت رفت و برگشت برگزار شود و فینال باید تک حذفی باشد و ورزشگاه فینال از مدت ها پیش تعیین شده باشد.
محمدي افزود: در این باره که بازی های رفت و برگشت باعث می شود تا در حق هیچ تیمی اجحاف نشود شکی نیست، اما واقعا براساس تقویمی که ما برای برگزاری رقابت های لیگ برتر، لیگ قهرمانان آسیا و رقابت های ملی داریم اگر بازی های حذفی رفت و برگشت شود، نمی توانیم مسابقات را به پایان برسانیم.
رئيس سازمان ليگ درباره تک حذفی بودن و انجام یک بازی در یک ورزشگاه از پیش تعیین شده گفت: در اين باره نظرخواهی خواهیم کرد، اما به عنوان مثال اگر ملوان و فولاد به فینال می رسیدند و ورزشگاه میزبان، آزادی تهران بود جمعیت زيادي به ورزشگاه می آمد كه باید فضای فوتبال ایران را در نظر گرفت.
وی اعلام کرد: از امروز تا یک مرداد ماه فصل نقل و انتقالات آغاز می شود و لیگ برتر هم 11 مرداد مسابقاتش به جریان خواهد افتاد؛ برنامه کامل رقابت های لیگ برتر فصل جدید فردا اعلام خواهد شد.
محمدی در پایان درباره قانون سقف قرارداد گفت: سقف قرارداد همان طور که گفته شده 350 میلیون تومان است و البته ما در سال گذشته 10 درصد انحراف از رعایت قانون سقف قرارداد داشتیم و امسال هم بشدت با بازیکن، مربی و باشگاه هايی که قانون را رعایت نکنند، برخورد می کنیم./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰