کد خبر:۱۳۰۸۸۹
اندر حكايات فدراسيون تيراندازي
سريال لغو مسابقات سهميه المپيك به دليل مشكلات مالي به قسمت سوم رسيد
اعزام تيم ملي تيراندازي كشورمان به مسابقات جام جهاني مونيخ به دليل مشكلات مالي لغو ميشود تا اين داستان همچنان ادامه داشته باشد.
به گزارش خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، در حالي كه تيم ملي تيراندازي كشورمان خود را براي حضور در آخرين مسابقه جهاني تيراندازي در سال 2011 كه سهميه المپيك در آن توزيع مي شود، آماده مي كند و طبق برنامه قرار بوده بامداد 26 خرداد ماه با 18 تيرانداز عازم مونيخ شود، باز هم اين سفر لغو مي شود تا كم كم لغو اين سفرها به سريال چند قسمتي تبديل شود.
در قسمت اول سريال «لغو سفرهاي تيم ملي تيراندازي» در فروردين ماه امسال، مشكلات مالي به حدي فدراسيون را تحت فشار قرار داد كه آنها ترجيح دادند دندان سهميه المپيك را بكشند و از حضور در اين مسابقات انصراف دهند، ولي اميدوار بودند كه در آينده اي نزديك اين مشكلات از ورزش كشور رخت ببندد و ساير مسابقات، سهميه المپيك را از دست ندهند.
قسمت دوم اين سريال از آنجا شروع شد كه تيم ملي تيراندازي آماده حضور در مسابقات جهاني آمريكا بود كه ارسال نامه اي از سازمان تربيت بدني همه چيز را به هم زد و درست 24 ساعت قبل از پرواز تيم، اين سفر لغو شد تا باز هم سهميه المپيك لندن از دست برود.
بعد از اين اتفاق و بالا گرفتن اختلاف فدراسيون تيراندازي و سازمان تربيت بدني، مسئولان فدراسيون مذاكراتي را با سجادي، معاون سازمان تربيت بدني انجام دادند تا براي اعزام تيم به آلمان مشكل ديگري وجود نداشته باشد و اعزام تيم كاملا در چارچوب قوانين شوراي برون مرزي سازمان تربيت بدني باشد.
قسمت سوم در حالي آغاز شد كه تيم ملي تيراندازي كشورمان خود را براي حضور در آخرين مسابقه سهميه المپيك در سال 2011 آماده مي كرد، اما در عين حال زمزمه هايي از فدراسيون در خصوص مشكلات مالي به گوش مي رسيد، كه سعيدلو از اختصاص يك درصد از اعتبارات به ورزش و بهتر شدن وضع مالي فدراسيون ها صحبت كرد، به اين ترتيب كمتر كسي احتمال لغو مجدد اعزام ملي پوشان را مي داد.
اما اين داستان تكراري باز هم در ورزش كشور روي داد تا براي سومين بار و در كمتر از سه ماه از آغاز سال 90، به راحتي شاهد از دست رفتن سهميه المپيك باشيم.
اكنون با وجود كمتر از سه روز تا زمان اعزام تيم ملي تيراندازي به مونيخ و مشكلات مالي فدراسيون، اخبار رسيده از مسئولان فدراسيون حاكي است كه اين اعزام صورت نمي گيرد و به نظر مي رسد در اين مدت كوتاه، امكان قرض گرفتن و تامين منابع مالي اين سفر وجود نداشته باشد.
اكنون كه بار ديگر بحث معرفي وزير ورزش داغ است، اميدواريم ظرف چند روز آينده و با آغاز به كار وزارت ورزش مشكلاتي كه گريبانگير ورزش كشور است و در اين چند روزه صداي آن از آكادمي ملي المپيك نيز به گوش مي رسد، هر چه سريعتر حل شود تا در سالي كه ورزش كشور به دنبال كسب سهميه المپيك است به راحتي سهميه ها از دست نرود.
به جرات مي توان تيراندازي را در اين مدت بزرگترين قرباني مشكلات مالي دانست؛ رشته اي كه بارها نشان داده بود كه مي تواند در جهان حرفي براي گفتن داشته باشد، مسابقات جهاني را يكي پس از ديگري از دست داد.
البته مسابقات جهاني دوحه در سال 2012 پيش رو است و اميدواريم تا آن زمان و با حضور وزير ورزش مشكلات اين چنيني از ورزش كشور رخت ببندد و شاهد درخشش كاروان ورزشي ايران در المپيك لندن باشيم./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰