شبكه بيماري پوستي پسوريازيس راه‌اندازي مي‌شود
کد خبر:۱۳۲۳۲۴
رئيس انجمن متخصصين پوست:

شبكه بيماري پوستي پسوريازيس راه‌اندازي مي‌شود

رئيس انجمن متخصصين پوست گفت: شبكه پسوريازيس براي اقدامات تشخيصي و تهيه راهنماي درماني و مطالعات عوامل دخيل در ايجاد اين بيماري در آينده‌اي نزديك راه اندازي مي‌شود.
دكتر پرويز طوسي در گفت‌وگو با خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، اظهار داشت: انجمن متخصصين پوست به عنوان انجمن علمي از سراسر كشور 800 عضو دارد كه فعالانه در سطح كشور فعال هستند.
 
وي تصريح كرد: راه اندازي شبكه بيماري هاي ارثي پوست (ژنودرماتوز) از جمله كارهاي اين انجمن بوده كه با تلاش فراوان از سال گذشته راه اندازي شده و تحقيقات بر روي برخي از بيماري هاي اين حوزه كه بسيار ناتوان كننده بوده و مشكلات بسياري را براي نگهداري از اين بيماران ايجاد مي كرد، شروع شده است.
 
رئيس انجمن متخصصين پوست يادآور شد: علاوه بر مطالعات ژنتيك كه براي اولين بار در ايران به انجام رسيده است اقدامات حمايتي از جمله معاينه و ارجاع به ساير تخصص ها و نيز اقدامات پرستاري نيز در اين شبكه ديده شده است.
 
دكتر طوسي ادامه داد: علاوه بر شبكه بيماري هاي ارثي پوست، راه اندازي شبكه پسوريازيس (بيماري مزمن پوستي) در دست پيگيري است كه اين شبكه در سطح كشور اقدامات تشخيصي و تهيه راهنماي درماني و مطالعات عوامل دخيل در ايجاد اين بيماري را انجام خواهد داد.
 
وي در پايان خاطرنشان كرد: در اين راستا پرسشنامه اي تهيه شده و اقدامات آماري براي بررسي شيوع آن شروع شده است./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار