کد خبر:۱۳۲۴۷۳
مشاور وزير كشور:
راههاي مقابله در جنگ نرم را بشناسيم
مشاور وزير كشور گفت: براي مقابله با جنگ نرم اول بايد راههاي مقابله با آن را شناخت؛ چرا كه در اين شيوه دشمن سرباز اعزام نميكند، بلكه به دنبال اين است كه از درون جامعه سرباز بدست آورد تا به اهداف خود برسد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ايلام، مهندس وحدتي امروز در كارگاه آموزشي مديران با عنوان «جنگ نرم، تهديد نرم و شيوه هاي مقابله با آن» تصريح كرد: جنگ نرم به مراتب سخت تر از جنگ سخت است و دشمنان با تن دادن به شكست هاي مختلف در نبرد با ما به اين سمت آمده اند.
وي گفت: براي مقابله با جنگ نرم اول بايد راه هاي مقابله با آن را شناخت؛ چرا كه در اين شيوه دشمن سرباز اعزام نمي كند و به دنبال اين است كه از درون جامعه سرباز بدست آورد تا اهداف خود را پياده كند.
مشاور وزير كشور اضافه كرد: آمريكا با دست زدن به تهديدات نرم و جنگ هاي رواني گسترده بدنبال ايجاد نظام تك قطبي بود و با سناريوهاي ساختگي مانند 11 سپتامبر و وجود سلاح هاي كشتار جمعي به كشور هاي منطقه حمله كرد تا ثروت هاي ملي آنها را چپاول كند.
وحدتي اظهار داشت: آنها با بهره گيري از شايعات و جنگ رواني در بین مردم آمريكا و با پخش مداوم حادثه 11 سپتامبر و یا اینکه پاکت نامه های حاوی سیاه زخم به درب منازل شما می آید، افکار آنها را همسو با سیاست های خصمانه خود قرار دادند.
وي همچنين صبح امروز در جلسه شوراي اداري استان كه به رياست استاندار ايلام و با حضور مديران اجرايي برگزار شد، اظهار داشت: هدف از اجراي برنامه هاي آموزشي تربيت انسان هاي شايسته است و موضوع آموزش مديران از موارد مهم و اساسي بوده كه متأسفانه مغفول مانده است.
مشاور وزير كشور گفت: اجراي طرح سلمان در شهر مذهبي قم و بهره گيري از اساتيد مجرب حوزه و دانشگاه يكي از اقدامات عالي آموزشي مديريت استان به شمار مي رود كه مديران توانستند فارغ از امورات اداري و روزمره از اهداف آموزشي اين طرح شامل آشنايي با مباني اصول مديريت اسلامي، رابطه دين و سياست از ديدگاه قرآن، ديدگاه هاي فرهنگي امام خميني (ره) و رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهديدات نرم بيشتر بهره ببرند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰