کد خبر:۱۳۲۵۲۰
دبیر اجرایی جشنواره جهانی هنر مقاومت خبر داد:
ارسال 3000 اثر به دبیرخانه این جشنواره در تهران
دبیر اجرایی جشنواره جهانی هنر مقاومت از ارسال بیش از 3000 اثر کشوری به دبیرخانه جشنواره خبر داد و اظهار داشت: این آثار کشوری هستند و چندین اثر نیز از 8 کشور به دبیرخانه ارسال شده است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمد حبیبی عصر دیروز در اختتامیه کارگاه طراحی و آموزشی ورک شاپ که توسط بسیج هنرمندان در مجتمع فرهنگی امام رضا(ع) با حضور 30 نفر از هنرمندان بسیجی برگزار شد، خاطرنشان کرد: این جشنواره در هشت رشته در آذر ماه سال جاری در تهران برگزار می شود.
وی امام خمینی(ره) و رهبری احیاي فرهنگ مقاومت و پایداری، انقلاب اسلامی زمینه ها، دستاوردها و رویدادها، فلسطین با تاکید بر حماسه و مظلومیت غزه، بسیج معنویت، سازندگی و پیشرفت علمی، امنیت ملی و پایداریی شکوفایی اقتصادی و جنگ نرم جهان اسلام بیداری اسلامی، وحدت اسلامی، استکبارستیزی و احیاي تمدن اسلامی را از موضوعات این جشنواه عنوان کرد.
مدیر انجمن هنر انقلاب اسلامی افزود: آثار هنرمندان به چهار شکل اینترنتی، فارش، عوت از هنرمندان و ورک شاپ های دانشگاهی به دبیرخانه ارسال اشده است که از این بین ورک شاپ های دانشگاهی از دانشگاه های شاهد تهران، نیشابور مشهد، آزاد اسلامی همدان، یزد و زاهدان حضوری فعال داشته اند.
وی با اشاره به حضور فعال بسیج در این جشنواره اظهار داشت: مطابق امضای تفاهم نامه با بسیج هنرمندان در مراکز استان ورک شاپ های آموزشی برگزار شده است که خراسان رضوی یازدهمین استانی است که این کارگاه ها را برگزار می کند.
حبیبی با بیان این که در این جشنوره حضور جوانان بسیار پر رنگ بوده و همچنین دانشجویان حضوری فعال داشته اند ابراز امیدواری کرد تا با مشارکت نسل سوم انقلاب بتوان اندیشه انقلاب اسلامی و مقاومت را بهتر در ظرف هنر به جامعه منتقل کرد.
لازم به ذکر است، این کارگاه آموزشی به مدت سه روز از سی و یکم خرداد تا دوم تیر ماه برگزار شده است که طی آن 20 اثر برگزیده با انتخاب هیئت داوران به دبیرخانه جشنواره جهانی هنر مقاومت ارسال می شود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰