کد خبر:۱۳۳۶۵۸
یادداشت//

قانون گرایی و تبیعت از اصول خط قرمز است نه کابینه!

آیا بهتر نبود تا اعلام نتایج این بازداشت ها صبر می کردیم و در صورت اثبات نشدن این اتهامات، سرفرازانه پاکی و پاکدامنی منسوبان به خود را اعلام می کردیم؟

گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»؛ خط قرمز واژه ای است که حد نهایت شعاع منافع نظام ها، نهادها، سازمان ها، جریان ها و گروه ها را مشخص می كند و در هر نظامی چارچوب هایي برای این خطوط قرمز ترسیم مي شود.

 

در نظام های مکتبی این خطوط قرمز، اصول و مبانی اخلاقی و ارزشی حاکم بر جامعه هستند و تخطی از آن باعث از میان رفتن منافع ملی و اجتماعی جامعه می شود.

 

سوال اینجاست بازداشت متهمان و مجرمان با حکم مراجع قضایی چگونه می تواند خط قرمز دولتی باشد که داعیه دار عدالت محوری و پرچمدار مبارزه با بی عدالتی است؟ و چگونه بازداشت متهم و یا متهمان با حکم مقام قضایی منافع ملی کشور را به خطر می اندازد و بالاترین مقام مسئول در نظام جمهور اسلامی ایران که باید خود یکی از مدافعان و مطالبه گران منافع باشد را به این چنین واکنشی وامي‌دارد كه این گونه اظهار می کند، بازداشت های اخیر سیاسی کاری است و دفاع از متهمان جزو خطوط قرمز کابینه می باشد و به اين ترتيب نهادهای مسئول را به برخورد تهدید می کند؟

 

آیا بهتر نبود تا اعلان نتایج این بازداشت ها صبر می کردیم و در صورت اثبات نشدن این اتهامات، سرفرازانه پاکی و پاک دامنی منصوبان به خود را جشن می گرفتیم و یا احیانا اگر خطایی از این منصوبان سر زده باز هم سرفرازانه سرسپردگی به عدالت را به نظاره مي نشستيم و در آزمون تبیعت از قانون و عدالت محوری به صورت عملی عیار خود را می سنجیدیم و به عنوان الگویی عملی برای دیگرانی که به بهانه های مختلف از محکمه عدالت گریزانند و در خارج از کشور بسر می برند و با چراخ سبز استوانه های خود به تحصیل مال و علم می پردازند، می بودیم.

 

16 سال سیطره حاکمیت این گفتمان بر جامعه باعث شد که مردم به سوی گفتمان عدالت و ضدیت با تبعیض بین افراد سوق داده شوند و حماسه 3 تیر و 22خرداد را بیافرینند، اما متاسفانه با این رویکرد شاهد رجعت دوباره ای به این گفتمان هستیم که برخوردها با متهمان اقتصادی، سیاسی و امنیتی را برخورد سیاسی و جناحی قلمداد می کنند.

 

هنوز هم زمزمه های پلید این خناسان تکنوکرات و اصلاحات چی آمریکایی در گوشمان طنین انداز است که هر گونه برخوردی با متهمان، مجرمان و جاسوسان را با کینه و غضب و هوچیگری سیاسی تبلیغ می کردند و اقدامات دستگاه های مسئول و در راس آن نظام قضایی را زیر سوال می بردند.

 

بر اساس آموزه های دینی و قانونی اسلام همه انسان ها در برابر قانون یکسان و برابرند و باید نسبت به عملکرد خود پاسخگو باشند و هیچ فرقی بین افراد جامعه نيست؛ به اين ترتيب تنها خط قرمز نظام جمهوری اسلامی ایران، ارزش های انقلاب اسلامی و سرسپردگی به عدالت و تواضع نسبت به قانون و احترام به دیگر نهادهای قانونی کشور است./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار