احداث ساختمان جديد اورژانس بيمارستان نمازي تا پايان ماه جاري آغاز مي شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۳۹۶

احداث ساختمان جديد اورژانس بيمارستان نمازي تا پايان ماه جاري آغاز مي شود

عمليات احداث ساختمان جديد اورژانس بيمارستان نمازي شيراز تا پايان ماه جاري آغاز مي شود.  
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، دكتر شهرام بلند پرواز امروز در جمع خبرنگاران در شیراز اظهار داشت: در حال حاضر نقشه هاي ساختمان جديد اورژانس آماده شده است و تا پايان ماه جاري و همزمان با اعياد شعبانيه عمليات احداث آن آغاز مي شود.
 
وی افزود: با احداث اين ساختمان به وسعت حدود 8 هزار متر مربع ، تمامي بخشهاي اورژانس از جمله نوزادان، كودكان و بزرگسالان در آن مستقر مي گردند. وي اظهار داشت: اين ساختمان به صورت كاملا مدرن و مطابق استانداردها طراحي شده و با راه اندازي ، امكانات باكيفيتي را به مردم ارايه مي كند.
 
رئييس بيمارستان نمازي بيان كرد: پيش بيني مي شود عمليات ساخت اين مركز 3 تا 5 سال طول بكشد و به همين منظور ما اقدام به تجهيز و گسترش اورژانس فعلي بيمارستان كرده ايم.
 
 وي گفت: با اين اقدام حدود 800 متر به وسعت اورژانس فعلي افزوده شده كه در ارائه خدمات بهتر به مراجعان موثر خواهد بود.
 
بلندپرواز افزود: در راستاي گسترش اورژانس، اتاق عمل اورژانس نيز در بيمارستان با ظرفيت يك تخت و صرف اعتبار حدود 70 ميليون تومان، راه اندازي شده است.
 
وي بيان كرد: علاوه بر اين بخش احياي قلبي و ريوي اورژانس نيز با ظرفيت سه تخت راه اندازي شده است.
 
بلندپرواز گفت: بيماران بدحال در صورت نياز به احيا در اين بخش ويژه در اورژانس ، منتقل مي شوند.
 
وي هزينه صرف شده در اين طرح را حدود 100 ميليون تومان ذكر كرد./انتهای پیام/
پربازدیدترین آخرین اخبار