شأن مجلس ایجاب می کند طرح نظارت بر عملکرد نمایندگان هر چه زودتر تصویب شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۴۷۵
عضو مجمع روحانیان مجلس:

شأن مجلس ایجاب می کند طرح نظارت بر عملکرد نمایندگان هر چه زودتر تصویب شود

حجت الاسلام سليمي گفت: شأن و اعتبار مجلس ایجاب می کند این طرح هر چه زودتر در کمیسیون مشترک مورد بررسی و تکمیل قرار گیرد و در صحن علنی مجلس به تصویب نمایندگان برسد.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» به نقل از خبرگزاری رسا، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: ولایتمداری مجلسیان حکم می کند تا نمایندگان خانه ملت هر چه زودتر طرح نظارت بر نمایندگان را به سرانجام برسانند.

حجت الاسلام علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در رابطه با طرح نظارت بر نمایندگان مجلس گفت: شأن و اعتبار مجلس ایجاب می کند این طرح هر چه زودتر در کمیسیون مشترک مورد بررسی و تکمیل قرار گیرد و در صحن علنی مجلس به تصویب نمایندگان برسد.
 
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب از عدم تصویب این طرح گلایه مند است، افزود: ولایتمداری مجلسیان حکم می کند نمایندگان خانه ملت هر چه زودتر این طرح را به سرانجام برسانند.
 
عضو فراکسیون روحانیان مجلس شورای اسلامی یادآور شد: بهانه جویی های برخی نمایندگان در خصوص طرح نظارت بر نمایندگان مجلس موجب شد تا این طرح به تعویق بیفتد.
 
وی تاکید کرد: برخی نمایندگانی که به دنبال سوال از رئیس جمهور هستند، بهتر است به جای این کار به دنبال تامین نظر رهبر معظم انقلاب و قانون مندی بیشتر عملکرد نمایندگان باشند تا بیش از این در معرض اتهام و اهمال قرار نگیرند.
 
حجت الاسلام سلیمی همچنین با اشاره به تلاش برخی نمایندگان برای تصویب طرح دو فوریتی منظور شدن سابقه نمایندگی به جای مقاطع تحصیلی گفت: این اقدامات تلاش برای راهیابی عده ای از نمایندگان به مجلس نهم تلقی و استفاده از رانت نمایندگی است.
 
وی یادآور شد: به نظر ما هیچ فرقی میان نماینده خانه ملت با مدیران اجرایی و دیگر مسئولان نظام نیست، از این رو لازم است نمایندگان با تکیه بر قواعد و فواید در مجلس وضع قانون را انجام دهند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار