تمرینات استقلال وارد فاز جدید شد/ ساپینتو بامداد امروز در راه تهران
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۵۳۳۰۶

تمرینات استقلال وارد فاز جدید شد/ ساپینتو بامداد امروز در راه تهران

پس از پشت سر گذاشتن هفته‌هایی پرتنش، استقلال تمرکز خود را روی جام حذفی گذاشته و با آغاز دوباره تمرینات، آماده نخستین آزمون رسمی پس از تعطیلات کوتاه می‌شود.
تمرینات استقلال وارد فاز جدید شد/ ساپینتو بامداد امروز در راه تهران

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم فوتبال استقلال بعد از عبور از مقطع پرحاشیه هفته‌های اخیر، حالا وارد مرحله تازه‌ای از آماده‌سازی شده و تمام تمرکز آبی‌پوشان معطوف به دیدار جام حذفی مقابل فولاد هرمزگان است. در همین راستا، دور جدید تمرینات استقلال از امروز آغاز خواهد شد تا این تیم برای اولین چالش رسمی خود پس از تعطیلات، مهیا شود.

در این میان، بازگشت ریکاردو ساپینتو به تهران یکی از اتفاقات مهم روزهای پیش‌روی استقلال به شمار می‌رود. سرمربی پرتغالی آبی‌ها که بامداد امروز به ایران بازگشت، به‌زودی نشستی را با مدیران باشگاه برگزار خواهد کرد؛ جلسه‌ای که قرار است در آن شرایط فنی تیم، حواشی اخیر و مسیر استقلال در ادامه فصل مورد بررسی قرار گیرد.

همزمان با این تحولات، وضعیت رامین رضاییان و ابوالفضل جلالی همچنان از موضوعات داغ اطراف استقلال است. این دو بازیکن طی روزهای گذشته با پیشنهادهایی از سایر تیم‌ها مواجه شده‌اند، اما طبق آخرین اخبار، احتمال حضور هر دو در تمرین فردای استقلال بالا ارزیابی می‌شود.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار