کد خبر:۱۳۵۶۰۸
راهكارهاي تبديل علم به ثروت در علوم انساني/

بيگدلي: علوم انساني براي تجاري سازي بايد مشكلات جامعه را حل كند

مسئول دفتر حقوق دانشگاه امام صادق(ع) گفت: تجاري سازي علوم در صورتي ممكن است كه مشكلات جامعه را حل كند و دانشمندان علوم انساني نيز براي تبديل شدن به ثروت بايد در صدد حل مشكلات جامعه از طريق علم خود باشند.
عطاءالله بيگدلي در گفت‌وگو با خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، گفت: تجاري سازي علوم انساني در صورتي شكل مي گيرد كه بتوانيم مشكلات بازار كار و صنايع كه از طريق اين علوم  قابل حل هستند را شناسايي كرده و علوم انساني را براي حل آن مشكلات ارائه كنيم.
 
وي افزود: صاحبان صنايع بايد بدانند كه از طريق علوم انساني نظير علم مديريت، اقتصاد، حقوق و غيره مي توانند بسياري از مشكلات خود را حل كنند.
 
بيگدلي ادامه داد: در صورتيكه ارتباط بين بازار مصرف، بازار نيازمندي ها و بازار توليد با نظريات علوم انساني پيوستگي داشته باشد علوم انساني مي تواند تبديل به ثروت شود.
 
مسئول دفتر حقوق دانشگاه امام صادق(ع) گفت: علوم انساني علم بسيار گسترده اي است كه تجاري سازي آن نيز در حوزه هاي مختلف متفاوت است به طوريكه دسته اي از علوم انساني نظير علم فقه، الهيات، فلسفه و كلام مشكلات تمدني جامعه را حل نمي كنند و براي حل مشكلات فكري موثرند.
 
بيگدلي گفت: دسته اي از علوم انساني مثل علم حقوق، مديريت، اقتصاد، روان شناسي، جامعه شناسي، علوم تربيتي و غيره مي توانند از طريق حل مشكلات جامعه به درآمد زايي برسند.
 
مسئول دفتر حقوق دانشگاه امام صادق(ع) گفت: در هر صورت ما بايد بتوانيم مشكلات جامعه را شناسايي و راه حل آن ها را در علوم انساني بيابيم و سپس آن مشكلات را به كارشناسان علوم انساني ارجاع دهيم.
 
وي عنوان كرد: البته اين كار نيز يك پروسه طولاني مدت است كه انجام آن در چند سال امكان پذير نيست و عالمان علوم انساني بايد تجاري سازي را از طرح هاي كوچك و حل مشكلات كوچك تر جامعه آغاز كنند تا بعد از چند سال، تجاري سازي علوم انساني نيز به طور كامل شكل گرفته و ارتباط اين علوم نيز با بازار تقويت شود./انتهاي پيام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار