اکثر کالاهای اساسی در خراسان جنوبی به سطح فراوانی رسیده است / روغن تا آخر هفته در بازار فراوان خواهد شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بیرجند، در این جلسه که با هدف بررسی آخرین وضعیت انبارهای مواد غذایی و قیمت ها و همچنین تامین نهاده ها و نظارت بر بازار برگزار شد، مرتضی ذاکریان، دبیر کارگروه تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم گفت: درآمدهای ناشی از این طرح به اجرای خود طرح بر می گردد.
وی با بیان اینکه اجرای طرح یارانه ها هدفمندتر خواهند شد و هیچ یارانه ای حذف نخواهد شد و این طرح مبارزه عینی و عملی با فساد و رانت است، افزود: تامین نهاده ها و جلوگیری از کمبود آن در بازار را جهادکشاورزی تامین خواهد کرد.
ورود روزانه صد تن برنج به بازار خراسان جنوبی
مدیر بازرسی سازمان صمت خراسان جنوبی نیز با بیان اینکه با هماهنگی تجار و اصناف روند ورود کالا به استان ادامه دارد، گفت: بخش خصوصی در زمینه تامین برنج بیشتر از سهمیه جذب می کنند و روزانه صد تن برنج وارد شهر بیرجند می شود.
تهوری با اشاره به اینکه در زمینه تامین برنج نگرانی نداریم، گفت: تامین روغن را پیگیری کردیم و کماکان با قیمت جدید به سطح فراوانی نرسیده است اما روغن تا آخر هفته فراوانی خواهد شد.
وی اظهارداشت: مرغ و تخم مرغ به فراوانی در استان وجود دارد و در این زمینه بازار اشباع شده است.
تهوری گفت: برنج هندی از ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ و پاکستانی از ۲۳۰۰ تا ۲۷۵۰ در بازار به فروش می رسد و بازدیدها همه روزه صورت میگیرد.
توزیع روزانه ۵۰ هزار تن مرغ در بازار خراسان جنوبی
اسفندیاری، رییس جهاد کشاورزی خراسان جنوبی نیز در این جلسه با بیان اینکه گوشت مرغ و تخم مرغ به فراوانی برگشته است، گفت: اکنون روزانه ۵۰ هزار تن توزیع می شود و در بازار فراوانی است.
غلامرضا اشرفی با بیان اینکه روز گذشته برنج بالاترین میزان خرید مردم استان در مراجعه به فروشگاههای استان بوده است، گفت: بیش از ۲۴ هزار تراکنش در فروشگاههایی که در طرح کالابرگ مشارکت دارند صورت گرفته است.
وی گفت: در طرح جدید مبالغ طی ۲۴ ساعت به حساب فروشگاه برمیگردد و این باعث انگیزه شده است.