کد خبر:۱۳۷۱۰۳
سردار احمدی مقدم:
طرح امنيت اجتماعي مصداق کامل امر به معروف و نهی از منکر است
فرمانده نيروي انتظامی کشور گفت: طرح امنيت اجتماعي مصداق کامل امر به معروف و نهی از منکر است و نیاز به کار فرهنگی مداوم، موثر و پیگیری اقدامات اجرایی لازم دارد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اراک، سردار اسماعیل احمدی مقدم صبح امروز در سفر یک روزه خود به استان مركزي براي افتتاح ساختمان جدید ناجاي استان به اجرای طرح امنیت اجتماعی در کشور اشاره کرد و گفت: ایجاد حس امنیت برای خانواده ها، در جهت ارتقای سطح اخلاقی جامعه و ایجاد ناامنی واقعی و روانی برای متخلفان، غرض ورزان و متعرضان به نوامیس است.
وی افزود: این طرح مصداق کامل امر به معروف و نهی از منکر است و نیاز به کار فرهنگی مداوم، موثر و پیگیری اقدامات اجرایی لازم دارد.
فرمانده نيروي انتظامی کشور امنیت را به عنوان پیش نیاز پیشرفت و توسعه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی دانست و تصريح كرد: افزایش امنیت در جامعه با کمک رسانه ها میسر می شود، بنابراين نيروي انتظامي و رسانه ها با همزباني، همدلي و تعامل بايد به یاری همدیگر بشتابند.
احمدي مقدم با اشاره به ماه مبارک رمضان گفت: نیروی انتظامی در ماه رمضان طرحی را اجرا، و به موجب آن با هنجارشکنان اين ماه برخورد جدی می كند.
وی بيان داشت: این طرح در راستای تسهیل شرایط روزه داری در ایام ماه مبارک رمضان در دستور کار نیروی انتظامی سراسر کشور قرار گرفته و بر اساس آن با افرادی که تظاهر به روزه خواری مي کنند به صورت جدی برخورد می شود.
فرمانده نيروي انتظامی کشور تسهیل ترافیک در ساعات نزدیک افطار، در کنار برخورد با هنجارشکنان را از دیگر وظایف نیروهای انتظامی سراسر کشور در ماه مبارک رمضان برشمرد.
احمدي مقدم با اشاره به ترویج مواد مخدر در کشور گفت: يكي از مقولههاي شبيخون فرهنگي موضوع رواج مواد مخدر سنتي و صنعتي است.
وی با بيان اينكه نگاه ما به مواد مخدر یک تهدید برای امنیت، اجتماع، فرهنگ و اقتصاد است، ادامه داد: اولین محور اصلی سیاست های نظام، مبارزه با مواد مخدر است که اين پدیده در کشور ما یک پدیده ضد امنیتی است.
فرمانده نیروی انتظامی کشور خاطرنشان كرد: دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران با پشتیبانی از شبکه های مواد مخدر در منطقه، از این بستر به عنوان یک حرکت براندازی درازمدت استفاده کرده و می کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰