تعداد شهدای استان سمنان در حمله آمریکایی صهیونیستی به کشورمان به ۸ نفر رسید

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، از ابتدای تجاوز آمریکایی صهیونیستی به کشورمان ۸ نفر از استان سمنان که در خارج از جغرافیای استان سکونت داشتند و یا در نهادهای امنیتی، اطلاعاتی و نظامی مشغول دفاع از کیان جمهوری اسلامی ایران بودند به فیض شهادت نائل آمدند.
شهید محمد شاهحسینی که برای حفظ امنیت مردم و حراست از آرمانهای انقلاب در یگان ویژه تهران مشغول خدمت بود، همانجا به شهادت رسید و عصر امروز چهارشنبه ۱۳ اسفند در گلزار شهدای زادگاه خود، در روستای هشتآباد از توابع شهرستان آرادان آرام گرفت.
شهید محمد شاهحسینی ۴۰ ساله، متولد روستای هشتآباد شهرستان آرادان استان سمنان و دارای ۲ فرزند دختر بود.
همچنین شهید کربلایی ابوالفضل خطیب زاده نیز در تجاوز آمریکایی صهیونیستی به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پیکر پاک این شهید مدافع وطن صبح روز پنجشنبه ۱۴ اسفند با حضور مردم شهیدپرور دامغان تشییع و در گلزار شهدای فردوس رضا دامغان به خاک سپرده میشود.
گفتنی است شهیدعلی سبحانی نیز طی روزهای گذشته و در تجاوز آمریکایی صهیونیستی به خاک کشورمان که از روز شنبه ۹ اسفند آغاز شده است به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
پیش از این شهید حسن محمدی -مشاور دبیر شورای امنیت ملی و اهل شهر مُجن-، شهید محمد باصری از مقامات و مسئولان ارشد وزارت اطلاعات اهل شهر سمنان، شهید مرتضی امامی اهل شهر سرخه، پاسدار شهید محمدرضا ابراهیمی اهل روستای کلامو شاهرود و شهید جواد ایجی اهل روستای ایج سرخه به شهادت رسیده بودند.