دو گزینه جانشینی لواندوفسکی در بارسلونا
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۸۶۴۲۳

دو گزینه جانشینی لواندوفسکی در بارسلونا

بارسلونا همچنان در بازار نقل‌وانتقالات به دنبال یک شماره ۹ جدید است و در صورتی که نتواند ضربه نهایی را برای جذب خولین آلوارز وارد کند، چندین مسیر دیگر را باز نگه داشته است.
دو گزینه جانشینی لواندوفسکی در بارسلونا

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، طبق گزارش «موندو دپورتیوو»، باشگاه مدت‌هاست روی چندین گزینهٔ مختلف کار می‌کند تا خط حمله‌ای را که قرار است پس از جدایی روبرت لواندوفسکی بازسازی شود، تقویت کند. 

یکی از نام‌های تحت نظر، ویکتور اوسیمن است؛ مهاجمی که پس از دو فصل سطح بالا با گالاتاسرای دوباره به اوج برگشته و آمار مهمی ثبت کرده است. این مهاجم نیجریه‌ای یک گزینهٔ واقعی به‌شمار می‌رود، اما برخی تردیدها دربارهٔ شخصیت او باعث شده اشتیاق مدیران بارسا کمی فروکش کند.

گزینهٔ دیگر می‌تواند دوشان ولاهوویچ باشد؛ مهاجم یوونتوس که در آستانهٔ جدایی قرار دارد و شاید بتوان او را با انتقال آزاد به خدمت گرفت. با وجود شرایط به‌ظاهر عالی برای انجام چنین معامله‌ای، اما این مهاجم هنوز نتوانسته باشگاه را کاملاً قانع کند که گزینهٔ ایده‌آل برای پروژهٔ فنی فعلی باشد.

وضعیت برای بنجامین ششکو متفاوت است. او بعد از جدایی از لایپزیش و انتقال با رقمی بالا به منچستریونایتد، تنها در هفته‌های اخیر توانسته مؤثر ظاهر شود. همین موضوع باعث شده که دیگر در اولویت جدی بارسلونا قرار نداشته باشد.

در نهایت، رافائل لیائو از فهرست گزینه‌ها کنار گذاشته شده است. وینگر میلان که در گذشته مورد توجه بود، اکنون به دلیل عملکردی که بیش از حد نوسانی تشخیص داده شده، دیگر در برنامه‌های بارسلونا جایی ندارد.

به این ترتیب، بارسلونا همچنان هوشیارانه عمل می‌کند: هدف روشن است، پیدا کردن مهاجمی که بتواند گل بزند، ثبات داشته باشد و کاملاً با پروژهٔ فنی باشگاه سازگار باشد.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار