آرون رمزی بازنشسته شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۰۶۵۷

آرون رمزی بازنشسته شد

کاپیتان سابق ولز و هافبک پیشین آرسنال در ۳۵ سالگی کفش‌هایش را آویخت.
آرون رمزی بازنشسته شد

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، آرون رمزی، کاپیتان تیم ملی ولز و هافبک سابق آرسنال، پایان دوران حرفه‌ای خود در فوتبال را با تأثیر فوری اعلام کرد. این بازیکن ۳۵ ساله از زمان جدایی از باشگاه پوماس مکزیک در سال گذشته، بدون تیم بود. 

رمزی با ثبت ۲۱ گل در ۸۶ بازی ملی و سابقه حضور در سه تورنمنت بزرگ، به کار خود پایان داد و انتظار می‌رود به حرفه مربیگری روی آورد. اولین بازی او برای تیم ملی ولز در سال ۲۰۰۸ و در حالی که تنها ۱۷ سال داشت، رقم خورد.

نام رمزی با یک «نفرین» گره خورده بود؛ یک تصادف عامیانه که در مقطعی، گل‌های او را به مرگ شخصیت‌های مشهور پیوند می‌داد. در سال ۲۰۱۱ او به دلیل هم‌زمانی گلزنی‌اش با مرگ افرادی چون بن لادن، استیو جابز، ویتنی هیوستون، پل واکر یا رابین ویلیامز به شهرت عجیبی رسید. گفته می‌شد تا سه روز پس از گلزنی او، یک فرد مشهور از دنیا می‌رود.

رمزی هنگام اعلام تصمیم خود در شبکه‌های اجتماعی از هواداران ولز و باشگاه‌هایی که در آن‌ها بازی کرده بود، تشکر کرد: «این تصمیم آسانی نبود. پس از تأمل بسیار، تصمیم گرفتم از فوتبال بازنشسته شوم. پوشیدن پیراهن ولز و تجربه لحظات باورنکردنی با آن برای من یک افتخار بود. این موفقیت‌ها بدون کمک مربیان و تمامی کادر فنی که به شکل‌های مختلف به من کمک کردند، میسر نمی‌شد. همچنین از تمامی باشگاه‌هایی که شانس بازی در آن‌ها را داشتم سپاسگزارم. از همسر، فرزندان و تمام خانواده‌ام ممنونم؛ بدون حضور شما در کنارم، هیچ‌کدام از این‌ها ممکن نبود.»

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار