برگزاری نشست کمیسیون فرهنگی کمیته ملی المپیک
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۱۰۴۴

برگزاری نشست کمیسیون فرهنگی کمیته ملی المپیک

پنجاه و نهمین نشست کمیسیون فرهنگی کمیته ملی المپیک برگزار شد.
برگزاری نشست کمیسیون فرهنگی کمیته ملی المپیک

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو و به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛ در این نشست  مریم جلالی مسئول فرهنگی کاروان اعزامی بازی های آسیایی ناگویا نکات و محورهایی را پیرامون این بازی ها و برنامه‌ها و سیاستهای فرهنگی مربوط به کاروان اعزامی بیان کرد و سپس هر یک از اعضاء نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کردند.

جلالی گفت: کار مهم ما این است که بتوانیم یک حرکت کوچک و رفتار فردی را تبدیل به روایت ملی کنیم. بررسی اجمالی رویدادهای ورزشی گذشته نشان می دهد در لایه نمادین رخدادهای فرهنگی تا امروز اتفاقات خوب و میمونی رقم خورده است. البته در حوزه رسانه و روایت پردازی ضعیف عمل کرده ایم.

ژاپنیها شعار و تم بازیهای ناگویا را همزیستی فرهنگها در آسیا و پیشرفت از مسیر همکاری انتخاب کرده اند که بر همین مبنا اتفاقات خوبی را می توان برنامه‌ریزی و اجرا کرد.

در نظرگرفتن شرایط پیش روی کشور با توجه به جنگ اخیر و احتمالا مرتبط برای برنامه‌ریزی‌ها و بازآرایی چهره ورزش کشور، تولید روایتهای شخصی‌سازی شده از ورزشکاران قبل از اعزام، برگزاری نشست با چهره‌های متخصص آشنا با وضعیت فرهنگی اجتماعی ژاپن، توجه به نسل جوان و نوجوان و روایت‌پردازی برای این نسل، توجه به ورزشکاران و تماشاگران دیگر کشورهای آسیایی به عنوان مخاطب برنامه‌ها و ایده‌ها، توجه جدی به ۴ موقعیت مهم خلق رخدادها و رفتارهای نمادین در رویدادهای ورزشی (میدان مسابقه، سکوی قهرمانی، مصاحبه بعد از قهرمانی و مراسم رژه در افتتاحیه) در طراحی‌ها، توسط اعضای کمیسیون به عنوان پیشنهادات و نکاتی در خصوص برنامه های فرهنگی بازیهای ناگویا مطرح شد.

پنجاه و نهمین نشست کمیسیون فرهنگی کمیته ملی المپیک با حضور علی سرلک (رئیس کمیسیون)، مریم جلالی، و غلامحسین شعبانی، وحید یامین‌پور، سینا کلهر، مجید زین‌العابدین، علیرضا معاف، محمدمهدی واقفی و مسعود معینی‌پور اعضای کمیسیون برگزار شد.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار