موافقت فیفا با سفر زودهنگام کاروان ایران به لس آنجلس
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۸۳۲۳

موافقت فیفا با سفر زودهنگام کاروان ایران به لس آنجلس

پس از تساوی تیم ملی فوتبال ایران مقابل نیوزیلند و با هدف بهره‌مندی از زمان بیشتر برای ریکاوری و آماده‌سازی فنی، کادر فنی تیم ملی خواستار تغییر در برنامه پروازی و ورود زودهنگام به شهر لس‌آنجلس شد.
مهدی تاج

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال ایران که همراه کاروان تیم ملی در تیخوانای مکزیک حضور دارد، با ارسال نامه‌ای فوری به ماتیاس گرافستروم، دبیرکل فیفا، جزئیات درخواست ایران را برای این جابه‌جایی لجستیکی تشریح کرد.

بر اساس توافقات صورت گرفته و موافقت رسمی فیفا، مقرر شد کاروان تیم ملی ایران ظهر شنبه به وقت محلی راهی لس‌آنجلس شود. این تغییر برنامه به ملی‌پوشان اجازه می‌دهد تا حدود ۴۰ ساعت پیش از آغاز مسابقه، در محل برگزاری بازی مستقر شده و تمرینات خود را با تمرکز بیشتری پیگیری کنند.

با وجود موافقت فیفا، چالش اصلی تیم ملی، نبود پرواز مستقیم در برنامه عادی مسیر تیخوانا به لس‌آنجلس است. در همین راستا، فدراسیون فوتبال در حال بررسی راهکارهای انتقال سریع کاروان است و احتمال اختصاص یک پرواز چارتر برای این انتقال در ساعات آینده بسیار بالا ارزیابی می‌شود تا خللی در برنامه‌های آماده‌سازی ایجاد نشود.

تیم ملی فوتبال ایران در دومین دیدار خود از مرحله گروهی جام جهانی، شامگاه یکشنبه از ساعت ۲۲:۳۰ به وقت محلی به مصاف تیم ملی بلژیک خواهد رفت. پیروزی یا کسب نتیجه مطلوب در این دیدار، گامی بزرگ برای شاگردان کادر فنی در مسیر صعود از مرحله گروهی محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار