توخل: آزتکا دیوانه‌وار بود، انگلیس هرچه داشت گذاشت
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۲۵۷۸۶

توخل: آزتکا دیوانه‌وار بود، انگلیس هرچه داشت گذاشت

توماس توخل پس از صعود انگلیس به مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶، از ذهنیت و جنگندگی شاگردانش تمجید کرد و پیروزی دشوار برابر مکزیک در ورزشگاه آزتکا را نشانه‌ای از بلوغ و ایمان تیمش دانست.
توماس توخل

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، توماس توخل پس از برتری ۳ بر ۲ انگلیس برابر مکزیک و صعود این تیم به مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶، عملکرد شاگردانش را ستود و پیروزی در ورزشگاه آزتکا را نشانه‌ای از ذهنیت قدرتمند تیمش دانست.

سرمربی تیم ملی انگلیس در واکنش به این برد دشوار گفت: «خیلی افتخار می‌کنم. ما برای پیروزی به همه‌چیز نیاز داشتیم. بازی فوق‌العاده سختی بود و هر بار که تصور می‌کردیم جریان مسابقه را در اختیار گرفته‌ایم، دوباره مجبور شدیم برای برتری بجنگیم. این همان ذهنیت واقعی است.»

توخل در ادامه درباره واکنش بازیکنانش پس از سخت‌تر شدن شرایط مسابقه و عقب‌نشینی تیم بعد از ۱۰ نفره شدن، اظهار داشت: «این تیم واقعاً جدی و مصمم است. وقتی شرایط سخت می‌شود، بازیکنان هرگز تسلیم نمی‌شوند و ایمان‌شان را از دست نمی‌دهند. این مسابقه یک گام رو به جلو برای ما بود.»

او همچنین به فضای خاص بازی در مکزیک اشاره کرد و گفت: «باید شرایط را درک کنیم؛ این آزتکا است، این مکزیک است و بازی کاملاً دیوانه‌وار بود. همه بازیکنان ما هرچه داشتند در زمین گذاشتند. حالا باید با تمام توان به مسیرمان ادامه بدهیم.»

انگلیس با این پیروزی سخت و پرهیجان، راهی مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی شد و حالا امیدوار است با تکیه بر روحیه جنگندگی و تجربه عبور از یکی از دشوارترین بازی‌های خود، یک گام دیگر به رؤیای قهرمانی نزدیک شود.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار