قیامتِ مادران مینابی در اخرین وداع با قطعات باقیمانده از پیکرهای شهدای مدرسه شجره طیبه + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۲۴۷۲

قیامتِ مادران مینابی در اخرین وداع با قطعات باقیمانده از پیکرهای شهدای مدرسه شجره طیبه + فیلم

صحنِ تدفین شهدای مدرسه «شجره طیبه» میناب امروز صحنه قیامتی از اشک و بی‌تابی بود؛ مادران و پدران داغدار در آخرین دیدار با پیکرهای شناسایی‌نشده و بقایای مطهر فرزندانشان، لحظاتی تلخ و جانسوز را به تصویر کشیدند.
میناب

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، با تفحص قطعات جدیدی از پیکرهای شهدای میناب ۶۸ قطعه باقیمانده از پیکرهای مطهر ۳۴ شهید مدرسه «شجره طیبه» میناب، مردم شهیدپرور این شهر در مراسمی باشکوه، پاره‌های تن فرشتگان پرکشیده این فاجعه را تشییع و آغوش گرم خود را به روی آنان گشودند.

این شهدای والا‌مقام، از دانش‌آموزان و معلمان مظلومی بودند که در جریان حمله موشکی دشمن جنایتکار آمریکایی به این مدرسه به شهادت رسیدند؛ فاجعه‌ای دردناک که در آن ۱۶۸ دانش‌آموز، معلم و جمعی از خانواده‌های آنان پرکشیدند.



وداع جانسوز مادر مینابی با قنداقه‌ای از جنس نور


ویدیوهای دریافتی از مراسم تدفین، حاکی از لحظاتی پراشک، دردناک و لبریز از بی‌تابی خانواده‌های معظّم شهداست. در یکی از دردناک‌ترین صحنه‌های این مراسم، مادری داغدار یکی از پیکرهای شناسایی نشده را که اکنون جثه‌ای به اندازه یک قنداقه کوچک دارد، محکم در آغوش کشیده و ناله‌کنان مانع از به خاک سپردن آن می‌شود؛ پاره‌ای از تن که گویی بار دیگر در آغوش مادر آرام گرفته و جدایی دوباره‌اش ناگواری داغ نخستین را زنده کرده است.
در این مراسم، پدران و مادران شهدای شناسایی‌نشده نیز با حضور بر مزار فرزندانشان و سپری کردن لحظاتی تلخ و اندوهبار، بی‌تابانه با این گل‌های پرپرشده خداحافظی کردند.

 

کد ویدیو

تکه تکه جان ایران که سند رسوایی مدعیان حقوق بشر شد


گل‌های پرپر مینابی امروز دست به دست چرخیدند تا در خاک پاک ایران ماندگار شوند؛ بقایای به جا مانده از پیکرهای مقدسی که امانت‌های الهی بودند و اینک تربت پاک این دیار می‌شوند. این تکه‌تکه‌های جان ایران که در خاک میناب آرام می‌گیرند، سند زنده و دست‌نخورده‌ای از جنایات بین‌المللی علیه مردم مظلوم ایران و رسوایی بزرگ سازمان‌های مدعی حقوق بشر در صحنه دادخواهی جهانی است.

کد ویدیو

کد ویدیو

 

 

 

 

پربازدیدترین آخرین اخبار