خانلرخانی: ۴ بازیکن ما در ناگویا شایسته مدال طلا هستند + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۶۴۶۳

خانلرخانی: ۴ بازیکن ما در ناگویا شایسته مدال طلا هستند + فیلم

پیام خانلرخانی سرمربی تیم ملی تکواندو مردان گفت:باید تمام امتیازات و سهمیه‌ها را جمع کنیم تا از المپیک ۲۰۲۸ جا نمانیم.
پیام خانلرخانی

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سرمربی تیم ملی تکواندو مردان گفت: مرحله دوم اردوی تیم ملی برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا از چند روز پیش آغاز شده و مرحله نخست اردو نیز با موفقیت به پایان رسید.

پیام خانلرخانی اظهار کرد: در مرحله نخست، مسابقات اپن کره و جام جهانی را در پیش داشتیم که خدا را شکر این مسابقات با موفقیت به پایان رسید. در مسابقات اپن کره که ۲۰ امتیاز در مسیر ارتقای رنکینگ المپیک ۲۰۲۸ داشت، پنج نفر از بچه‌ها امتیاز کامل گرفتند و در سه وزن المپیکی از چهار وزن، موفق به کسب ۲۰ امتیاز شدیم.

وی افزود: در سال ۲۰۲۶ می‌توانیم از طریق تورنمنت‌ها ۲۰ امتیاز کسب کنیم که خدا را شکر در سه وزن این امتیاز را به دست آوردیم و در یکی از اوزان نیز یک مدال برنز کسب کردیم. فرصت داریم تا پایان سال ۲۰۲۶ امتیازات باقی‌مانده را از تورنمنت‌های پیش‌رو جمع کنیم، اما اولویت اصلی ما مسابقات بازی‌های آسیایی ناگویاست.

خانلرخانی ادامه داد: پیش از بازی‌های آسیایی، مسابقات پاکستان را داریم که ۳۰ امتیاز دارد و این امتیازات برای ما بسیار مهم است، چرا که در پایان سال مسابقات گرندپری فاینال را در قزاقستان پیش رو داریم. رنکینگ بچه‌ها از حدود یک ماه قبل برای حضور در گرندپری فاینال محاسبه می‌شود و باید بتوانیم شرایط حضور در این مسابقات را فراهم کنیم. گرندپری فاینال ۱۰۰ امتیاز دارد و این موضوع برای ما بسیار مهم است.

سرمربی تیم ملی تکواندو مردان خاطرنشان کرد: متأسفانه یک گرندپری را از دست دادیم و ۶۰ امتیاز از دست رفت. آن زمان فدراسیون در دوره سرپرستی قرار داشت و تیم ثبت‌نام نشد، اما کارمان را با مسابقات کره آغاز کردیم و سه امتیاز گرفتیم. بعد از مسابقات پاکستان، گرندپری کره جنوبی را در شانزدهم شهریورماه داریم و سپس ۴۰ امتیاز مسابقات بازی‌های آسیایی را پیش رو خواهیم داشت. امیدواریم بتوانیم امتیازات کامل را جمع کنیم تا در پایان سال در مسابقات گرندپری فاینال که ۱۰۰ امتیاز دارد، حضور داشته باشیم.

وی تصریح کرد: هدف اصلی و کوتاه‌مدت ما مسابقات بازی‌های آسیایی است، اما باید تک‌تک امتیازات را جمع کنیم تا ان‌شاءالله از المپیک ۲۰۲۸ جا نمانیم.

خانلرخانی درباره وضعیت قراردادش نیز گفت: قرارداد منوط به نتیجه است و قرارداد مربی بر اساس نتیجه‌ای که کسب می‌کند، تعیین می‌شود. قرارداد من تا مسابقات ناگویاست و بعد از آن، این فدراسیون است که تشخیص می‌دهد قرارداد تمدید شود یا خیر.

وی در واکنش به این موضوع که عملکرد تیم ملی در مسابقات جام جهانی چندان رضایت‌بخش نبوده است، گفت: مسابقات جام جهانی کاملاً با تکواندو متفاوت است. سبک مبارزه، داوری و همه شرایط آن با مسابقات تکواندو تفاوت دارد و امتیاز آن نیز برای رنکینگ المپیک محاسبه نمی‌شود و اساساً یک رویداد جدا از تکواندو است.

سرمربی تیم ملی تکواندو مردان افزود: اولین مسابقه ما در جام جهانی مقابل تیم تایلند بود. تنها دو روز فرصت داشتیم، وزن‌کشی کردیم و مسابقه دادیم. شرایط مسابقه با تکواندو یکی نیست. دو روز بعد نیز در مسابقات میکس تایلند را با اختلاف شکست دادیم. در مسابقات اپن هم تمام بچه‌های تایلند که مقابل تیم ما قرار گرفتند، شکست خوردند و حرفی برای گفتن نداشتند.

خانلرخانی تأکید کرد: مسابقات جام جهانی اولویت اصلی من نبود و بیشتر یک مسابقه نمایشی بود. بخش اصلی آن نیز جایزه مالی دلاری بود و از نظر امتیازی برای ما آورده خاصی نداشت. بنابراین نتیجه‌ای که در آن مسابقات گرفتیم، نتیجه بدی نبود.

وی درباره حضور مسئولان در تمرینات تیم ملی نیز گفت: وقتی بچه‌ها مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک را می‌بینند، از نظر روحی شارژ می‌شوند و انگیزه می‌گیرند. آنها هم درد دل‌های خود را مطرح می‌کنند و با مسئولان گفت‌وگو دارند. فکر می‌کنم در راستای اهدافی که تیم ملی، کمیته ملی المپیک و فدراسیون دارند، این دیدارها بسیار مؤثر است؛ به‌خصوص نشست‌هایی که دوستانه و صمیمی برگزار می‌شود و حالت رسمی ندارد، مانند دیدار امروز در تمرینات.

سرمربی تیم ملی تکواندو مردان در پایان گفت: بدون اغراق می‌گویم چهار بازیکن ما شایسته کسب مدال طلا هستند و تمام تلاشمان را می‌کنیم تا بهترین عملکرد را داشته باشیم و نماینده خوبی برای تکواندو در بازی‌های آسیایی باشیم.

خانلرخانی درباره میزان آمادگی تیم ملی نیز اظهار کرد: از ابتدای اردو که مرحله نخست آن در کره برگزار شد، پیک اصلی آمادگی ما برای بازی‌های آسیایی ناگویاست. در مسابقات کره با حدود ۶۵ تا ۷۰ درصد آمادگی شرکت کردیم. در مسابقات گرندپری رم و پاکستان این میزان آمادگی را به حدود ۸۰ درصد می‌رسانیم و ان‌شاءالله ۱۰۰ درصد آمادگی‌مان را برای بازی‌های آسیایی ناگویا حفظ خواهیم کرد.

کد ویدیو

انتهای پیام/

 

 

پربازدیدترین آخرین اخبار