شناسایی بیش از ۱۶ هزار تخلف سرعت در جاده‌های ایلام طی اربعین
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۲۵۸۲

شناسایی بیش از ۱۶ هزار تخلف سرعت در جاده‌های ایلام طی اربعین

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان ایلام از ثبت ۵۸۹ هزار و ۶۶۶ پلاک یکتا در محورهای مواصلاتی استان همزمان با ماه صفر و ایام اربعین ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: در این مدت ۱۶ هزار و ۹۳۸ تخلف سرعت شناسایی شد که ۹۵ درصد آن مربوط به سرعت‌های حداکثر ۳۰ کیلومتر بیش از حد مجاز بوده است.
ایلام/راهداری

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حیدر دشتی‌پور مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ایلام اظهار کرد: همزمان با ماه صفر و ایام اربعین حسینی ۱۴۰۵، تعداد ۵۸۹ هزار و ۶۶۶ پلاک یکتا توسط سامانه‌های ثبت تخلف در محور‌های مواصلاتی استان ایلام ثبت شد که ۵۳۹ هزار و ۷۹۴ پلاک مربوط به وسایل نقلیه شخصی بوده است.

وی افزود: در این مدت ۱۶ هزار و ۹۳۸ تخلف سرعت در محور‌های مواصلاتی استان شناسایی شد که بیشترین میزان تخلفات سرعت ثبت‌شده مربوط به محور ایلام ـ چهارمله بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان ایلام ادامه داد: از مجموع تخلفات سرعت شناسایی‌شده، ۹۷ درصد مربوط به وسایل نقلیه شخصی و سه درصد مربوط به وسایل نقلیه عمومی مسافری و باری بوده است.

دشتی‌پور با اشاره به میزان تجاوز از سرعت مجاز گفت: ۹۵ درصد تخلفات ثبت‌شده مربوط به سرعت‌های تا ۳۰ کیلومتر بیش از حد مجاز، چهار درصد مربوط به سرعت‌های بین ۳۰ تا ۵۰ کیلومتر بیش از حد مجاز و یک درصد نیز مربوط به سرعت‌های بیش از ۵۰ کیلومتر بالاتر از حد مجاز بوده است.

وی با اشاره به حضور گسترده خودرو‌های غیربومی در استان ایلام طی ایام اربعین، خاطرنشان کرد: بیشترین حضور وسایل نقلیه غیربومی بر اساس پلاک‌های ثبت‌شده در سامانه‌های پلاک‌خوان، روز هشتم مردادماه مصادف با پانزدهم ماه صفر به ثبت رسیده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان ایلام گفت: سهم وسایل نقلیه غیربومی در استان طی ماه صفر و ایام اربعین حسینی سال ۱۴۰۵ در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، دو درصد افزایش داشته است.

پربازدیدترین آخرین اخبار