میثاقی: ممکن است لیگ امسال هم مثل تورنمنت ۳ جانبه الکی باشد؛ نه کسی اخراج شد و نه کسی استعفا داده است/ سعید عزت اللهی: شاید خدا میخواست درسی به ما بدهد+ فیلم
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو میثاقی در برنامه تلویزیونی در کنایه به تاج و ممبینی اظهار داشت: ممکنه لیگ امسال هم مثل تورنمنت ۳ جانبه الکی باشد و همگی سرکار باشیم؛ برای تورنمنت ۳ جانبه نه کسی اخراج شد و نه کسی استعفا داده است.
میثاقی: هنوز مشخص نیست نماینده ایران چگونه انتخاب شد
میثاقی در ادامه گفت: من برای گلگهر آرزوی موفقیت میکنم، اما هنوز مشخص نیست این تیم چگونه بهعنوان نماینده ایران در رقابتهای سطح ۲ آسیا انتخاب شد.
وی تصریح کرد: این اتفاق به عجیبترین شکل ممکن رقم خورد و با وجود حواشی، هنوز نه کسی اخراج شده و نه عذرخواهی کرده است.
سعید عزتاللهی: شاید خدا میخواست درسی به ما بدهد
سعید عزت اللهی نیز در این برنامه در گفت و گوی تصویری یادآور شد: شاید خدا میخواست اتفاقی را به ما نشان بدهد یا درسی به ما بدهد و شاید لازم باشد تغییراتی در خودمان ایجاد کنیم. من حتی بازی الجزایر و اتریش را تا دقیقه ۷۰ دیدم و بعد به اتاق رفتم، چون از نوع بازی دو تیم شوکه شده بودم.
وی افزود: نمیخواهم قضاوت کنم، اما شاید اگر ما هم در شرایط آنها قرار میگرفتیم، ترجیحمان همین بود.
سعید عزتاللهی: تنها کسی که حال شجاع را بعد از مردود شدن گلش میفهمد من هستم /حسرت این صحنه سالها با شجاع میماند
بازیکن تیم ملی در ادامه تصریح کرد: من فکر میکنم تنها کسی که واقعاً میتواند حال شجاع را درک کند، خودم هستم. این صحنه ممکن است سالها جلوی چشمش بیاید و حسرتش برایش بماند.
وی افزود: درباره صحنه گل هم اگر آفساید گرفته شده باشد، به نظرم قبل از آن روی خودم خطای پنالتی رخ داد.
عزت اللهی یادآور شد: بارها صحنه را دیدم و هنوز هم بعضی تصمیمهای داوری برایم جای بحث دارد.
سعید عزتاللهی: بعد از خراب شدن پنالتی، تصمیم گرفتم خودم بزنم
بازیکن تیم ملی افزود: پارسال پنالتیزن اول بودم، اما چند پنالتی را به مهاجمی که در کورس آقای گلی بود دادم تا به او کمک کنم. امسال هم با آمدن مربی جدید، بدون اعتراض شرایط را پذیرفتم و نفر دوم پنالتیزن بودم.
وی در آن بازی وقتی پنالتی اول خراب شد، دقیقه ۷۸ تصمیم گرفتم خودم پنالتی را بزنم. توپ را گرفتم و خوشبختانه گل شد؛ برای من این گل حس و ارزش خاصی داشت.