رونالدینیو و رویای آخرین گل حرفه‌ای با پیراهن راونا
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۴۲۸۳

رونالدینیو و رویای آخرین گل حرفه‌ای با پیراهن راونا

رونالدینیو، ستاره سابق فوتبال برزیل، برای پیوستن به باشگاه راونا وارد ایتالیا شد تا فصل جدیدی از فعالیت خود در فوتبال این کشور را آغاز کند.
رونالدینیو

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،  ستاره سابق بارسلونا و میلان، وارد ایتالیا شد تا به‌طور رسمی به عنوان بازیکن جدید راونا معرفی شود.

رونالدینیو در پاسخ به سوالی درباره حضورش در راونا گفت: بسیار خوشحالم که اینجا هستم اما باید صبر کنیم و ببینیم که اوضاع با تیم چگونه پیش می‌رود. من به خاطر دوستی‌ای که داریم به اینجا آمده‌ام و برای کمک کردن اینجا هستم.

به گزارش مدیاست، او در پاسخ به سوالی درباره زمان اولین بازی خود گفت: احساس خوبی دارم اما نمی‌دانم. این موضوع به رئیس و مربی بستگی دارد.

رونالدینیو در بازی اول راونا (دوشنبه شب مقابل رجیو امیلیا) حضور نخواهد داشت و هنوز مشخص نیست که چقدر در طول فصل به میدان خواهد رفت. با این حال، رئیس این باشگاه ایتالیایی اعلام کرده که رویای او این است که رونالدینیو آخرین گل دوران حرفه‌ای خود را برای راونا به ثمر برساند.

رونالدینیو که در سال ۲۰۰۲ با برزیل قهرمان جام جهانی شد و در سال ۲۰۰۵ توپ طلا را به دست آورد، آخرین بار در سال ۲۰۱۵ برای فلومیننزه به میدان رفته بود. او سابقه بازی در پاری‌سن‌ژرمن، بارسلونا و میلان را دارد.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار