سرلشکر ایزدی: تنگه هرمز با صلابت در کنترل ایران است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۲۴۴۴
در آئین تکریم و معارفه فرمانده سپاه انصارالرضای خراسان جنوبی:

سرلشکر ایزدی: تنگه هرمز با صلابت در کنترل ایران است

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: تنگه هرمز با صلابت در کنترل رزمندگان اسلام قرار دارد و این وضعیت ادامه خواهد داشت.
جانشین فرمانده کل سپاه

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آئین تکریم و معارفه فرمانده سپاه انصارالرضای خراسان جنوبی با تأکید بر آمادگی نیرو‌های مسلح در مناطق جنوبی کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران از نیرو‌های مسلح قدرتمندی برخوردار است که در حوزه‌های مختلف مأموریتی خود مشغول مجاهدت هستند.

 

سرلشکر ایزدی افزود: سپاه پاسداران، نیروی هوافضا، نیروی دریایی، نیروی قدس، سازمان بسیج و سایر مجموعه‌های تخصصی سپاه در کنار ارتش جمهوری اسلامی ایران و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی، هر یک در حوزه مأموریتی خود با قوت به انجام وظایف می‌پردازند.

 

وی با اشاره به تمرکز نیرو‌های مسلح در مناطق جنوبی کشور گفت: نقطه مرکزی تمرکز رزمندگان اسلام در شرایط کنونی، مناطق جنوبی کشور و به‌ویژه تنگه هرمز است.

 

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران افزود: رزمندگان ما با قوت و قدرت این آبراه حیاتی را که اقتصاد جهان و اقتصاد آمریکا وابستگی زیادی به آن دارد، در چارچوب آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران با صلابت در کنترل دارند و در ارتباط با اقداماتی که دشمن در زمینه محاصره دریایی انجام داده است، اقدامات مناسب در حال انجام است.

 

سرلشکرایزدی گفت: حمله موشکی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به شناور‌های رزمی دشمن از جمله اقداماتی بود که انجام شد و طرف مقابل نیز به آن اذعان کرده است.

 

جانشین فرمانده کل سپاه با اشاره به حضور گسترده مردم در صحنه گفت: حضور توفنده مردم که جای قدردانی و شکرگزاری دارد، از حضور رزمندگان در جبهه‌ها نیز مهم‌تر است.

 

سرلشکر ایزدی افزود: دشمن و عوامل خودفروخته آن به دنبال برهم زدن نظم اجتماعی کشور هستند، اما حضور مردم در میدان این حرکت‌ها و توطئه‌ها را باطل می‌کند.

 

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با گرامیداشت یاد شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و شهدای عرصه مقاومت تأکید کرد: مردم با حضور و ایستادگی خود نشان داده‌اند نظامی که امام خمینی (ره) به نام خدا بنیان گذاشت، می‌تواند در برابر فشار‌ها و تهدید‌های قدرت‌های بزرگ جهان ایستادگی کند.

 

سرلشکر ایزدی با اشاره به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران نیز گفت: امروز جایگاه و اقتدار نظام جمهوری اسلامی برای مردم و جهانیان آشکار شده و آنچه امروز در برابر چشم دنیا قرار گرفته، یک نظام مستحکم و مقتدر است که توانسته در شرایط مختلف و در عرصه‌های گوناگون، ظرفیت‌های خود را به نمایش بگذارد.

وی افزود: این اقتدار و توانمندی حاصل پایبندی مردم و مسئولان به اصول و آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی و نتیجه سال‌ها تلاش و مجاهدت است.

 

جانشین فرمانده کل سپاه با اشاره به نقش روحانیت در این مسیر گفت: صدای شهادت و فرهنگ ایثار و مجاهدت، امروز در جامعه ما و در میان روحانیت و مردم طنین‌انداز است و باید این مسیر با قدرت ادامه پیدا کند.

 

سرلشکر ایزدی با اشاره به ضرورت توجه به مسائل فرهنگی و اجتماعی افزود: ما تلاش می‌کنیم بهترین افراد را برای خدمت به مردم انتخاب کنیم و در این مسیر، عزیزانی را برای حضور در میان مردم و پیگیری مسائل مختلف انتخاب کرده‌ایم.

 

وی گفت: ملت ایران در سال‌های گذشته نشان داده که با تکیه بر ایمان، مقاومت و مجاهدت می‌توان در برابر فشار‌ها و تهدید‌های دشمن ایستادگی کرد و مسیر انقلاب اسلامی را ادامه داد.

 

هاشمی استاندار خراسان جنوبی نیز نتیجه و ثمره‌ی وحدت را، امنیت پایدار عنوان کرد و گفت: همدلی و وفاق ملی، سرمایه‌ای ارزشمند به شمار می‌رود و تقویت آن، تامین امنیت و توسعه استان را بیش از پیش فراهم می‌کند.

حجت الاسلام نوفرستی قائم مقام نماینده ولی فقیه در استان هم گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی، ملت ایران، به عزت رسید و نظام اسلامی به جایگاه شایسته‌ای دست یافت.

 

سردار مهدوی فرمانده‌ی قبلی سپاه انصار الرضای استان نیز با بیان این که خراسان جنوبی روند توسعه را در پیش گرفته است گفت: ظرفیت‌های موجود استان با همدلی، می‌تواند در مسیر پیشرفت بیش از پیش به کار گرفته شود.

 

سردار بهروز فرمانده‌ی جدید سپاه انصار الرضای استان نیز گفت: در شرایطی که دشمن تلاش می‌کند به کشور آسیب وارد کند، همراهی مردم با نظام، سرمایه‌ای گرانقدر است که ما قدردان شان هستیم.

 

همچنین در پایان، از زحمات سردار محمد رضا مهدوی فرمانده سابق سپاه انصار الرضای استان قدردانی و سردار ناصر بهروز به عنوان فرمانده جدید معرفی شد.

رونمایی از پوستر کنگره ملی ۲ هزار و ۴۰۰ شهید استان نیز از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

پربازدیدترین آخرین اخبار